Home / Ostatné / Exkluzívny módny dom s exkluzívnou súťažou!

Exkluzívny módny dom s exkluzívnou súťažou!

Nahodiť sa do svetových značiek za babku? – Sen mnohých z nás, hlavne nežného pohlavia. Sen ale nemusí byť iba snom, raz sa čas môže prerásť aj do krásnej reality! Toho dôkazom je široká ponuka svetoznámych značiek za ľudové ceny v módnom dome Dessue!

Internetový módny dom Dessue je autorizovaným predajcom a distribútorom značiek ako D&G, Just Cavalli, Roberto Lucca, EA7 Emporio Armani, Emporio Armani a mnohých iných pre slovenský a český trh. Z bohatej ponuky dámskej a pánskej módy si vyberie skutočne každý.

Na výber predsa máte TOP módu z najprestížnejších svetový mól! Od New Yorku, Los Angeles, cez Miláno, až po Sydney špičkoví odborníci z Dessue vyberajú iba jedinečné modely, aké inde nenájdete!

Dámy očaria modely od značiek ako EA7 Emporio Armani, Roberto Lucca, John Galliano, či Desue, v ktorých sa zaručene budú cítiť úžasne. Páni naberú sebavedomie a pocit výnimočnosti s takými značkami, ako D&G, EA7 Emporio Armani, John Galliano, či JUST Cavalli, ktoré skrátka nadchnú každého! Niet preto divu, že dopyt po exkluzívnej móde rapídne stúpa, ale iná vec klesá! Pýtate sa čo? – Ceny!

Čo keby sme vám ale povedali, že ceny vo veľkom letnom výpredaji na Dessue.skpadli na minimum? Tričká, plavky, šortky, tašky, opasky, obuv, spodné prádlo a mnohého iného v značkách, ktoré vám bude závidieť i šéf sú preto jedinou letnou destináciou pokojného nákupu za neuveriteľne nízke ceny. Zľavy, nezriedka siahajúce až k 80% sú toho jasným dôkazom! Dessue, to nie je iba top móda v top módnom dome, to je aj profesionálna starostlivosť o zákazníkov a dostupnosť všetkého tovaru do 24, resp. 48 hodín! Kreativita a výnimočnosť sú tým, čo vás bude sprevádzať na každom kroku.Práve teraz je jedinečná príležitosť navštíviť e-shop a vybrať s tovar, s ktorým zažijete nezabudnuteľný punc originality podčiarknutý luxusom a radosťou zo skvelej kúpy! Niet preto načo čakať!

V spolupráci s módnym domom Dessue vám internetový magazín PISEM.sk prináša exkluzívnu súťaž, o krásnu tašku značky EA7 EMPORIO ARMANI! Túto fantastickú tašku, s ktorou budete hviezda všade, kde sa objavíte tak máte možnosť vyhrať v našej jednoduchej súťaži!

Šťastnou výherkyňou sa stáva

Oľga Mikušová.

Srdečne blahoželáme a súčasne prosíme o zaslanie adresy, na ktorú bude výhra doručená.

Chcete vyhrať? Nie je nič jednoduchšie, ako zodpovedať na jednoduchú súťažnú otázku a zažiť dosiaľ nezažité! Súťažná otázka znie: aká je cena tašky EA7 EMPORIO ARMANI vo veľkom letnom výpredaji na Dessue.sk?

Odpoveď na súťažnú otázku, spolu s menom a e-mailovou adresou zašlite prostredníctvom formulára do 29.07.2013. Zo všetkých správnych odpovedí vyžrebujeme 30.07.2013 šťastného výhercu luxusnej tašky, ktorú do súťaže venoval internetový módny dom Dessue.sk! Pre zaradenie do súťaže nezabudnite splniť základnú podmienku, ktorou je byť fanúšikom PISEM.sk na Facebooku!

[form form-18]

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: Dessue.sk, pisem.sk

Leave a Reply