Home / Nezaradené / Očarujúca so striebrom

Očarujúca so striebrom

Snaha každej ženy vyzerať svetovo nie je ničím výnimočným. U mnohých to začína rôznymi krémami, cez kúry, končiac hodinami pred zrkadlom, kladúc si otázku: „som pekná?“ Poviete si fenomén posledných 100 rokov, omyl!

Ženy a ich krása sú tu predsa odvždy! Začiatok procesu „skrášľovania,“ počas ktorého sa ženy túžili niečím odlíšiť, siaha ďaleko do minulosti. Stačí si spomenúť na Inkov a ich preslávené zlato, či egyptskú Kleopatru priam posiatu zlatom a drahokamami. Ľudia postupom času objavovali vzácne kovy a kamene, ktorých hodnotu si dobre uvedomovali. Spočiatku najvzácnejšie kovy – zlato a striebro boli, čo sa týka ich hodnoty na tom podobne. Zlaté spony sa určitý čas používali dokonca ako platidlo. Storočiami ale zlato, vzhľadom na jeho vzácnosť, naberalo na hodnote, ktorú azda najviac vedeli oceniť francúzski králi. Ich odev nebol odevom, bez prešitia látky zlatou niťou, či iným odleskom zlata v akejkoľvek podobe.

Drahé kovy sa stali synonymom spoločenského postavenia, čo platí sčasti i dodnes. Krása ženy so vzácnym kovom a kameňom je predsa najdokonalejším spojením človeka s prírodou. Po zlatom, striebornom, či diamantovom šperku túži každá a každej by mal byť dopriaty. Vzhľadom na cenu drahých kovov a kameňov často zostane bohužiaľ, iba pri túžbe. Riešením na zronenú dušu môžu byť výnimočné strieborné prstene, schopné vyčariť úsmev i na tej najuplakanejšej tvári. Ženská duša ešte o stupienok viac pookreje pri pohľade na strieborné náušnice, ktoré by sa mimochodom skvele hodili k striebornému prsteňu! Jednoduché zjednotenie šperkov na žene ja alfou a omegou nosenia drahých kovov. Krásnym, pritom interesantným spojením je zafír osadený v striebre. Jemné striebro doplnené žiarivým zafarbením a leskom zirkónu je vskutku fenomenálne. Vzácny zirkón so žltým nádychom vsadený s presnosťou Bohov do striebra je jeden z najkrajších šperkov vôbec, ktorý nájdete iba na rajsperkov.eu. Či ste krásna žena, alebo muž hľadajúci šperk pre svoju kvetinku, vsaďte všetko na eso v podobe kvalitných šperkov za príjemné ceny.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: rajsperkov.eu

Leave a Reply