Home / Nezaradené / Krásne leto so športom + Súťaž

Krásne leto so športom + Súťaž

Leto by nebolo letom bez športu. Žiadne sedenie pred televízorom a napchávanie sa ťažkými koláčmi, ale spravenie niečoho pre seba – rozhýbania sa! Dnešná rôznorodosť športových aktivít dokáže podnietiť i najväčšieho lenivca k pohybu, ktoré v konečnom dôsledku znamená zdravie. Prečo pre seba niečo nespraviť, keď nám počasie tak praje? Okrem tradičnej disciplíny, akou je beh na autobus existujú aj príjemnejšie aktivity, preto je každého športovca potrebné patrične „vyzbrojiť.“

Letné, či zimné športy, lopty, rakety, či plutvy, to všetko a mnoho iného nájdete v širokej ponuke e-shopu sportove-potreby.sk. Práve tento e-shop vám ponúkne to, čo doteraz nikto – skvelé ceny za vynikajúcu kvalitu, podčiarknuté profesionálnym poradenstvom! Túžite po kolieskových korčuliach, badmintovovej súprave, či basketbalovej lopte za pár eur? Potrebujete dva stany pre veľkú „stanovačku,“ prípadne trekingové palice na turistický výstup? Alebo ste doteraz márne hľadali lacné vybavenie pre domácu telocvičňu? Žiaden problém, sportove-potreby.sk splnia aj tú najtajnejšiu túžbu! Spojenie športu a príjemných cien nás predsa baví!

A keďže nás baví i súťaženie, s radosťou vám prinášame súťaž s e-shopom sportove-potreby.sk, ktorá nadchne každého!

V mesiaci august hráme o skvelú kolobežku ALU FLEX 888A v striebornom prevedení.

 

Na zapojenie sa do súťaže musíte správne odpovedať na súťažnú otázku, ktorej odpoveď odošlete prostredníctvom súťažného formulára.

Pre zaradenie do súťaže musíte byť fanúšikom PISEM.sk na Facebooku a Sportove-potreby.sk na Facebooku.

Súťažná otázka znie:

Akú nosnosť má kolobežka ALU FLEX 888A?

Vyžrebovanou víťazkou sa stala Barbora Š., ktorá odpovedala správne – nosnosť kolobežky je 80 kg.

Súťaže sa zúčastnilo 267 hrajúcich hráčov.  Víťazke srdečne blahoželáme!

Odpoveď na súťažnú otázku, spolu s menom a e-mailovou adresou zašlite prostredníctvom formulára do 31.08.2013. Súťaž trvá od 1.08.2013 do 31.08.2013. Zo všetkých správnych odpovedí vyžrebujeme 01.09.2013 šťastného výhercu kolobežky ALU FLEX 888A, ktorú do súťaže venoval e-shop sportove-potreby.sk! V prípade neprihlásenia sa výhercu do 7 dní od dňa vyžrebovania, nárok na výhru mu prepadá a žrebovanie prebehne znova.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: Erik

Foto: sportove-potreby.sk, freedigitalphotos.net

Leave a Reply