Home / Nezaradené / “Be crazy” “be original” vďaka vyšívanej osuške

“Be crazy” “be original” vďaka vyšívanej osuške

Všetci chceme zapadnúť, a pritom sa ale niečím odlišovať, byť originálny. V letnom období, hlavne v teplotách aké máme, sa to prejavuje tzv. „plážovou módou“ ktorá zahŕňa plavky, žabky, tašky. Lenže to už majú všetci, farby, strihy aj vzory, a nekonečné množstvo rád a tipov k tomu. Napadlo vás ale byť originálnym vďaka osuške? Poviete si, osuška, to je nuda, môže byť tak maximálne farebná, alebo s podtlačou. Ale čo tak vyšívaná osuška, osuška s menom, alebo osuška s nápisom?

Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ktoré z vás spravia osuškového „génia“.

Pamätáte sa ešte na časy, keď nám mamky vyšívali v škôlke mená na uteráky? Retro je opäť v kurze a osušky s menami zaručia, že tento trend nepremeškáte. Môžete si nechať vyšiť vlastné meno, alebo prezývku, či použiť tento nápad ako darček pre celú rodinu.

Jožko Mrkvička – kancelárska krysa“, Peťulo, Najlepšia mamka, Najhoršia sestra“

Lenže vyšívané osušky nemusia byť len retro, ale aj cool (ak sa tento výraz ešte vôbec používa) a osušky s nápismi môže obsahovať vaše životné krédo, motto, niečo čo vás vystihuje. Je to podobná myšlienka aká zachvátila tetovací biznis, keď tetovania prestali byť len obrázkami na tele a začali vyjadrovať životné filozofie, rodinné väzby a individualitu osobností.

„Podstata podstaty je v podstate podstatne nepodstatná“

„Teoreticky pravda neexistuje. Prakticky ju má každý“

Ak netúžite byť ani trendy ani retro, môžete byť proste len originálny, a nechať si vyšiť na osušku napríklad horoskop, obľúbenú skupinu, alebo vtip.

„Nikdy sa nevzdávaj svojich snov, proste, spi ďalej“

Praktická rada na záver, nezabudnite na kvalitný materiál. Stále platí staré známe, že bavlna je tou najlepšou voľbou, aby ste nemali len originálnu osušku, ale aj takú, ktorá niečo vydrží, plní svoj účel, a je hygienicky bezchybná. Pretože „be crazy and be original“ znamená aj „be quality“.

Text: Pr článok

Foto: lawli.sk

Leave a Reply