Home / Zábava / Ostatné / Epické momenty Battlefieldu 4

Epické momenty Battlefieldu 4

Top FPS hra roku 2014? Asi nejaká, ktorá má v názve číslovku 4, alebo sa mýlim? Žeby… 114 dalmatíncov, alebo Super Mario 114? Ani náhodou, dámy a páni, nové, očakávané zábery z Battlefieldu 4 sú tu!

Prvá, druhá a možno aj desiata vlna informácií o azda najkrajšie vyzerajúcej FPS hre je za nami. Videli sme padať veľkú čínsku budovu, dobre vyzerajúce skoky z nej, lodičky… a samé budovy. To, čo ale ukázali EA a DICE na hernom veľtrhu Gamescom 2013 dnes vyrazí dych azda každému, a tu sú novinky!

Battlefield 4 Premium – prinesie všetky vymoženosti, podobne, ako priniesol Premium pri Battlefield 3. Okrem prednostného prístupu a ďalších, dnes už pre nás normálnych vecí prinesie aj zaujímavý herný obsah. Bude obsahovať 5 DLC: prvým je China Rising, ktorá prinesie boje na území Číny. DLC Second Assault prinesie 4 najobľúbenejšie mapy z Battlefieldu 3 prerobené do najnovšieho enginu. Tretie DLC s názvom Naval Strike dodá do vašich domácností závan morského vzduchu vyšperkovaného lietajúcimi guľkami. DLC Dragon’s Teeth nebude o ničom inom, ako o poctivou pouličnom boji. Piate DLC Battlefield 4 Final Stand zavŕši celú ságu, ako, o tom sa musíme presvedčiť na vlastnej koži.

 

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=oDnSw4v6PcA’]

 

Paracelská búrka je názov mapy, pri hraní ktorej sa ocitnete na rozbúrenom mori pri dramatických momentoch. Efektné a (vraj) revolučné zmeny počasia počas hrania budú tým, čo hráčov zaručene dostane. Sledujte na videu!

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=m4Fm570WHwk&list=PL8YZ8R_tHNheHiBUvDsBXj-d-Dc6aIHi0′]

 

Battlefield 4 je hrou, pri znení ktorej už dnes produkujú slinné žľazy miliónov hráčov litre prebytočného materiálu. Čo, že i vám?! Nech je akokoľvek, sledujte dianie s nami a dozviete sa viac!

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Text: Erik

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply