Home / Nezaradené / Spojovacie materiály = nielen skrutky

Spojovacie materiály = nielen skrutky

Vo svete priemyslu a techniky má skrutka svoje neodmysliteľné postavenie. Vynájdená bola už pred 2000 rokmi, no na upevňovanie je využívaná necelých 500 rokov. Táto drobná súčiastka je dôležitá naozaj v mnohých odvetviach a bez nej si mnoho ľudí nevie predstaviť život.

Táto drobná súčiastka patrí medzi spojovací materiál, ktorý má široký záber a využitie. Ak ste domáci kutil alebo máte firmu, ktorá pôsobí v oblasti priemyslu, určite pri svojej práci využívate rôzne druhy spojovacích materiálov, nielen spomínané skrutky.

Široký sortiment týchto výrobkov s rôznym využitím vám ponúka i firma J.K.SCHRAUBEN, ktorá má už tri kamenné predajne, a zároveň i internetový obchod, takže si potrebný materiál môžete objednať aj online. Táto firma pôsobí na Slovensku už od roku 2002 a odvtedy sa snaží rozširovať svoju ponuku aby vyšla v ústrety i tým najnáročnejším klientom.

Okrem spojovacej techniky v podobe matíc, podložiek, skrutiek a mnohého iného spoločnosť ponúka i vŕtaciu techniku, stavebnú chémiu či nitovaciu techniku.

V ponuke obchodu je však i kotviaca technika. Pre neznalých môže tento názov pripomínať lodnú kotvu, avšak každý kto túto techniku používa vie, že ide hlavne o obyčajne hmoždiny. Takisto ponuka kotviacej techniky je veľmi široká a nájdete ju v kamenných obchodoch i na internete.

Spojovacie materiály ale i kotviacu techniku vyžijete aj vtedy ak sa chystáte postaviť si svojpomocne dom alebo keď plánujete zrekonštruovať svoj starší dom či byt. Pri používaní týchto súčiastok však nezabudnite, že aby boli spoľahlivé, je nutné ich správne aplikovať na miesto.

Ak sa napríklad chystáte niečo upevniť pomocou hmoždiniek, tak budete potrebovať vŕtačku a vrtáky takej veľkosti ak máte hmoždinky. Potom stačí už len navŕtať diery, vyčistiť ich a aplikovať hmoždinky, ktoré budú následne plniť svoju funkciu.

Nech už sa teda chystáte spájať alebo ukotvovať čokoľvek, spoliehajte sa na kvalitný materiál, ktorý vám ponúka už spomínaná firma J.K. SCHRAUBEN, či už na internete alebo v kamenných predajniach.

Text: PR článok

Foto: jkschrauben.sk

Leave a Reply