Home / Nezaradené / Spomínajte na letné zážitky

Spomínajte na letné zážitky

Obdobie letných dovoleniek sa nám pomaly ale isto blíži ku koncu, avšak je nám jasné, že asi väčšina ľudí by sa najradšej vrátila na krásne piesočnaté pláže kde strávili príjemnú dovolenku. Hoci to nie je možné, máme pre vás dobrý tip ako byť aspoň v myšlienkach stále pri mori – poprezerajte si svoje fotky z dovolenky a tie najlepšie si nechajte spraviť. Potom už stačí keď navštívite internetový obchod fotoramiky.sk a vyberiete si pekný fotorámik.

Keďže ponuka rámikov je široká, tak si iste nájdete taký, ktorý je vhodný práve pre vás. Môžete si ho dať do miestnosti kde sa najčastejšie doma pohybujete a budete mať svoje krásne zážitky z dovolenky stále na očiach.

Nezabúdajte ani na to, že dokonca aj v práci si môžete pripomínať pekné chvíle, ktoré ste zažili v lete. Ak máte teda vlastnú kanceláriu, tak si nezabudnite ani sem vystaviť peknú fotku so svojimi najbližšími v peknom rámiku. Nielenže bude vaša kancelária vyzerať útulnejšie, ale bude sa vám v nej aj lepšie pracovať.

Ale vráťme sa z práce ešte domov, ak si nechcete zapratať stôl či policu množstvom malých rámikov, ktoré budú len chytať prach, tak stavte napríklad na rám na 4 fotky, pod ktorým utriete prach veľmi ľahko a pritom budete mať na očiach viac fotiek.

Ďalšou možnosťou ako si nezapratať priestor hlavne v malom byte je zvoliť si väčší rám na fotky, ktorý upevníte na stenu. Takto umiestnené fotky sú skvelou dekoráciou, stačí len siahnuť po ráme, ktorý sa  vám bude hodiť do interiéru.

Ak vám takéto spomienky na krásne leto nestačia, tak môžete staviť na to, že budete nosiť napríklad šperky či kabelku, ktorú ste si na dovolenke kúpili. Ak však nič také v šatníku nemáte, tak stavte na novú letnú kabelku, ktorú nájdete TU. Tá totiž aj z nudného oblečenia spraví skvelý letný outfit, ktorý vám hneď zlepší náladu.

Text: PR článok

Foto: fotoramiky.sk

Leave a Reply