Home / Cestovanie / 5 najluxusnejších hotelov sveta

5 najluxusnejších hotelov sveta

Určite aj vás zaujíma, aký je život v iných štátoch. Ak idete na dovolenku, môžete si vybrať niekoľko možností kde zostať cez noc. Či už u známeho, v moteli, alebo v aute, pozrite sa teraz na pár hotelov, ktoré patria medzi tie najluxusnejšie, zároveň ale aj medzi najdrahšie.

                                                                                                                                                                                                                                             Conrad Maldives Rangali

Päťhviezdičkový hotel, ktorý sa nachádza na Maledivách, ktoré sú nádhernou a veľmi obľúbenou dovolenkovou destináciou. Súčasťou hotela sú aj kúpele, časť hotela je dokonca vybudovaná pod hladinou mora! Chceli by ste si vychutnať čaro a krásu hlbín mora, pritom sa pozrieť na famóznych morských živočíchov a popritom si vychutnať svoje obľúbené jedlo? Žiadny problém, toto je pre vás to pravé miesto! Conrad Rangali bol prvý hotel na svete, ktorý ponúkol svojim zákazníkom reštauráciu pod hladinou mora.

Mardan Palace

Mardan Palace bol vybudovaný v roku 2009 v Turecku ruským miliardárom Telman Ismailovom. Hotel sa pýši obrovským bazénom, do ktorého sa zmestí až 1.000 návštevníkov!

Burj Al Arab

Už ste počuli o hoteli, v ktorom sa nachádza kinosála? Určite áno, a jedným z takých je aj preslávený, nádherný hotel Burj Al Arab v Dubaji. Pravidelne si v ňom užívajú najbohatší ľudia sveta, ako by aj nie, keď svojim tvarom pripomína lodnú plachtu, ako vystrihnutú z ich vlastných jácht?! Hotel ponúka 202 luxusných apartmánov, v ktorých nájdete iba ten najdrahší nábytok, celkom fajn, no nie? Zaujímavosťou je na streche umiestnená pristávacia zóna pre helikoptéry a tenistami preslávené tenisové kurty!

The Boulders

Luxusný interiér a s ním i nádherné okolie. Presne takýto je hotel The Boulders, ktorý sa nachádza v pokojnej časti Arizony, v kúpeľnom rezorte, ktorý obklopuje krásna príroda. V areáli sa nachádza okrem iného i súkromná vila pre tie najznámejšie osobnosti. Nesmú chýbať golfové ihriská, nájdete ich tu hneď dve!

Emirates Palace

Krásny už len na pohľad… Pompézny, prepracovaný, luxusný, úctu vzbudzujúci hotel má takmer 400 apartmánov a 40 konferenčných miestností. Súčasťou sú kúpele a prekrásna piesková pláž. Hotel sa nenachádza nikde inde, ako v Abu Dhabi. Začnite teda sporiť, bude to stáť za to!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]
Text: Ema
Foto: sxc.hu

 

Leave a Reply