Home / Nezaradené / Buď najvtipnejší a vyhraj!

Buď najvtipnejší a vyhraj!

Ste kreatívny? Máte plno dobrých nápadov a bohatú slovnú zásobu? Viete ako vyčarovať úsmev na tvári? Zrejme ste ideálny kandidát na víťaza našej novej súťaže, zrejme ste šampión! Lawli.sk v spolupráci s magazínom Pisem.sk prináša opäť novú súťaž. Vašou úlohou nebude iba obyčajné klikanie, nebude to dokonca ani zdieľanie súťažného príspevku na facebooku.

Vašou úlohou je vymyslieť kreatívny text, ktorý bude na tričkách Lawli.sk, predajcu zábavných tričiek a zábavných darčekov. Prvých 6 z vás vyhráva nasledovné ceny:

1. Prvé miesto:

Podľa vlastného výberu, tričká, osušky, alebo zábavné predmety zo stránky Lawli.sk a to až do výšky 50 € + tričko s vlastným textovým návrhom.

2. Druhé až šieste miesto:

Tričko s vlastným textovým návrhom.

Kreativita a nápad sa cení. Dokážte, že sa vo svete humoru, zábavy a prekvapenia nestratíte a vymyslíte kreatívny text na tričko, ktorý osloví nielen vás, ale aj množstvo iných. Staňte sa členom „rodiny“ Lawli.sk a ako bonus, môže váš textový návrh trička niesť aj vaše iniciálky. Staňte sa LAWLI SUPERSTAR.

Ako sa môžete súťaže zúčastniť a ako bude prebiehať?

V prvom kole, ktoré potrvá od 15.09.2013 do 30.09.2013 nám zašlite prostredníctvom nášho formuláru návrh textu, ktorý by malo ideálne zábavné tričko mať. Pozor nesmie ísť o žiadny duplikát, alebo už existujúce nápisy na tričkách. Každého upozorňujeme vopred, že viacnásobné vyplnenie formulára z jedného počítača s inými údajmi, dokáže náš systém zaznamenať a vyradíme všetky viacnásobné pokusy o zaradenie sa do súťaže. Hrajte preto férovo  a zodpovedne.

Dňa 01.10. zverejníme v pokračovaní tejto súťaže 6 najlepších návrhov textov na facebookovej stránke LAWLI.SK. Výber najlepších šiestich návrhov urobí LAWLI.SK v spolupráci s magazínom PISEM.SK. Za tieto návrhy môžete hlasovať, kliknutím na tlačítko LIKE (Páči sa mi). Tričko, ktoré bude mať najviac LIKE označení, dňa 15.10. získava pre svojho tvorcu prvú cenu. Ostatné tričká získavajú automaticky druhé, až šieste miesto.

                                                                                                                                                                         HLASOVANIE JE SPUSTENÉ. Za svojho

favorita môžete hlasovať vo fotoalbume na

  Facebook stránke Lawli.sk.

Pre hlasovanie kliknite sem!

                                                                                                                                                                                                                                                                                        Vyhrať tak môže naozaj každý. Urobte radosť sebe, alebo svojím blízkym a vyhrajte im ceny, ktoré ich potešia. S Lawli.sk by to nemal byť vôbec žiaden problém, skôr potešenie a zábava.

Nech sa páči, súťažný formulár. Veľa šťastia prajeme!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

[form form-23]

Foto: lawlis.k