Home / Blog / Svaly ako z katalógu!

Svaly ako z katalógu!

Cvičíte? Dbáte o svoju figúru a radi svetu ukazujete svoje ťažko “vymakané” prednosti? Leto je síce nenávratne preč, to však ani vonkoncom neznamená, že sa o seba máte prestať starať! Práve naopak, jeseň je vynikajúcim obdobím, počas ktorého sú všetky fitnes centrá otvorené a pripravené poskytnúť milovníkom športu cenné rady.

Je prirodzené, že sa chceme páčiť, od prírody nám je táto vlastnosť daná. Vypracovať si svaly však nie je najjednoduchšia úloha. Pokiaľ sa trápite klikmi, tak tie Vám k rastu svalovej hmoty veľmi nepomôžu, iba ak k rastu bezvýznamnej svalovej horúčky! Zdravé a zmysluplné cvičenie zahŕňa vytvorenie si vlastného fungujúceho harmonogramu s jasnými pravidlami, bez výnimiek a výhovoriek. Medzi mnohými trikmi vyniká akýsi kalendár, ktorý si doslova vryjete do pamäte a jeho dodržiavanie sa stáva Vaším malým náboženstvom. Držte sa hesla – „keď chceš dobre vyzerať, musíš tvrdo zamakať!“ Pýtate sa ako na to? Ako podporiť rast a výživu svojich svalov do takej miery, aby bol dotyčný spokojný, zdravý a dostatočne motivovaný na ďalšiu prácu? Odpoveď je jednoznačná – kúp si proteín! Pokiaľ chcete, aby Vaše cvičenie viedlo k nabaleniu svalovej hmoty, tak jednoznačne zaraďte proteíny do svojej stravy. Keďže ich základnou zložkou sú aminokyseliny, ktoré sú zase základnou stavebnou jednotkou buniek a tkanív, je jasné, že bez nich to rozhodne nepôjde. Akákoľvek aktivita zameraná na budovanie svalovej hmoty bez ich dostatočného prísunu by bola veľmi zdĺhavá, až bezvýznamná … Dosiahnuť zvýšený príjem proteínov do organizmu bez špeciálnych proteínových prípravkov síce možné je, ale množstvo mäsa, rýb, prípadne mliečnych výrobkov, ktoré by ste museli skonzumovať  je v porovnaní so špeciálnymi prípravkami priam nepredstaviteľné. Odporúčame netrápiť svoj žalúdok veľkými dávkami jedla, ale zaobstarať si proteínové prípravky za prijateľné ceny, ktoré nájdete napríklad aj tu!

Nechcete priberať, ale naopak schudnúť? Aj na to máme riešenie. L karnitin od gymbeam.sk je látka, ktorá sa využíva ako potravinový doplnok pri športovaní, so zameraním na účinné chudnutie počas neho. L-karnitín podporuje a znásobuje premenu tukov tak, že na seba viaže mastné kyseliny, čím umožňuje ich premenu na využiteľnú energiu počas tréningu či cvičenia. Je vhodným doplnkom výživy pre tých, ktorí vedia čo chcú a čo ich telo potrebuje. Ak chudnúť a zároveň formovať postavu, tak jedine s L-karnitínom! Nakupujte a presvedčte sa o kvalitách na vlastnom tele!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Text: PR článok

Foto: sxc.hu