Home / Nezaradené / Jednoducho kliknite, pozrite a nakupujte !

Jednoducho kliknite, pozrite a nakupujte !

Ako si jednoducho a z pohodlia domova vybrať kvalitnú obuv? Kam kliknúť? Čo pozerať a ako nakupovať? Spoločnosť s viac ako dvadsaťročnou tradíciou na slovenskom trhu, obuv Soňa, Vám ponúka pestrú paletu kvalitnej obuvi, kabeliek a galantérie najrôznejších značiek. Dnes prevádzkuje trinásť maloobchodných predajní po celom Slovensku. Pre väčší komfort, kvalitu poskytovaných služieb a zblíženie so zákazníkom bol zriadený aj prehľadný internetový obchod.

Topánky pre dámy či pánov upútajú nielen vkusným dizajnom a kvalitou, ale aj tým, že sú veľmi pohodlné. Na webovej stránke www.sona.sk je obuv rozdelená do kategórií podľa toho, o aký typ ide. Stránka je veľmi ľahko ovládateľná a prehľadná. Vyberať si máte naozaj z čoho, ponúkaný sortiment je Vám celý k dispozícií. A nemusíte sa ani obávať ďalších komplikácií.  E-shop ponúka možnosť vrátenia tovaru do 30 dní. Ak Vám náhodou „nesadne“ veľkosť, alebo Vám tovar nevyhovuje z iného dôvodu, stačí ho zaslať späť a o ostatné sa už postarajú zamestnanci obuvi Soňa.

Budí vo Vás i napriek tomu obuv cez internet nedôveru? Nechcete sa zbytočne zaťažovať vracaním tovaru, ktorý Vám tak celkom nesedí? Stačí zodvihnúť telefón, zavolať alebo napísať pracovníkom obuvi „Soňa“ a Vami vybraná obuv bude vo Vašej veľkosti nezáväzne zaslaná na najbližšiu predajňu, ktorú si môžete vyhľadať na webstránke v časti www.sona.sk/predajne a obuv tak pohodlne vyskúšať osobne. Okrem toho sú tu aj iné výhody. Nielen pri objednávke nad 40 € máte dopravu zdarma, ale najnovšie je znížená cena dopravy tovaru aj pri objednávke do 40 EUR. Stránka www.sona.sk ponúka aj nadrozmerné veľkosti obuvi a rôzne iné pozitíva. Veľkým prínosom sú nielen zverejnené rady lekárov, ako si správne vybrať obuv, ale aj zaujímavé postrehy, ako sa starať o obuv či kabelky, aby vydržali čo najdlhšie „v skvelom stave“. Zo stránky sa tiež jednoducho prekliknete na Facebook. Staňte sa fanúšikom obuvi Soňa a sledujte najnovšie produkty, novinky, alebo získajte viac informácií o pripravovaných akciách.

Občas dobre padne vybrať sa na nákupy a „korzovať“ po promenádach, uličkách a obchodíkoch, no možno ste práve dnes mali náročný deň v práci. Prečo sa nespoľahnúť na časovo neobmedzené nakupovanie z pohodlia domova? Na stránke www.sona.sk nájdete obuv na každú príležitosť – spoločenskú, do mesta i do práce. Prídete si na svoje!.

Buďte aj Vy o krok bližšie k vzrušujúcemu, modernému a vysoko kvalitnému životnému štýlu s obuvou Soňa.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.sona.sk