Home / Nezaradené / Peniaze, pôžičky, krátkodobé úvery?

Peniaze, pôžičky, krátkodobé úvery?

Jedno múdro príslovie hovorí, že nič, čo sa dá kúpiť za peniaze, nie je drahé.  Zdravie si za peniaze nekúpite, rozum nezískate, vzťahy založené na úprimnom cite neutužíte. Napriek tomu, financie v našom živote zastávajú neoceniteľnú úlohu.  Bez peňazí, bez príjmu naopak chátrame,  upadáme po
psychickej stránke, poddávame sa depresii a stresu. To všetko nám naopak po zdravotnej stránke uberá.

Mnohí z nás, ktorí sa s takouto situáciou stretávajú mesiac čo mesiac, siahajú po rôznych krátkodobých prechodných riešeniach, ktoré dokážu na čas pár dní stabilizovať situáciu a preklenúť krátkodobú časovú tieseň.

Medzi lídrov v oblasti mini-pôžičiek sa radí aj spoločnosť SMSCREDITS, ktorá v oblasti mini-pôžičiek zaviedla zaujímavé veci o ktorých by ste mali vedieť.

Ide o jedinú spoločnosť, ktorá vám vybaví mikro-pôžičku aj bez pripojenia k internetu.

Neplatíte žiadne poplatky za prvú registráciu.

Služby je možné využívať viac krát mesačne.

Žiadne mesačné poplatky v prípade, že nevyužívate ich služby.

Vernostný program, keď pri riadnom splácaní pôžičky tú nasledujúcu, máte lacnejšiu….

SMSCREDITS radí: Nepoužívajte sms pôžičky na urobenie si radosti z vecí materiálnych. Tých, ktoré vám urobia radosť na chvíľku, ale splácať ich budete dlho. (výnimkou môžu byť materiálne veci kúpené ako investícia) Používajte takéto mikropôžičky rozumne a s prehľadom a na veci nevyhnutné, ktoré nemajú odkladu.

So stresom z krátkodobého výpadku príjmu sa stretávajú  aj ľudia, ktorí sú zamestnaní. Stačí ledva prežívať od výplaty k výplate, trnúc, aby nenastali neželané a nečakané výdavky, na ktoré nie sme pripravení. Vyjde nám načas na splátku hypotéky? Dokážem zabezpečiť, všetky potreby pre svoju rodinu? Nepokazí sa tento mesiac auto rovnako, ako to urobilo minulý? Z čoho zaplatím nevyhnutné lieky pre svoje dieťa? Podotýkam, že s touto situáciou sa stretávajú rovnako ľudia stredoškolsky ako aj vysokoškolsky vzdelaní.

Cena mikropôžičiek:

Býva rôzna. Výberom spoľahlivého partnera, ktorý pôsobí na finančnom trhu dlho, má históriu a môžete si preveriť referencie, určite nič nepokazíte. Ak takýto finančný projekt použijete rozumne (s vedomím, že ho dokážete bez problémov splatiť a nezadlžujete sa) a nie na osobnú spotrebu, stáva sa produktom, ktorý vám prinesie v situácii, ktorú musíte bezodkladne riešiť úľavu. Ako som povedal na začiatku. Zdravie, pohodu, múdrosť, vzťahy a skutočné priateľstvá si za peniaze nekúpite.  S nadsadením by sa dalo povedať, že na všetko ostatné si môže pripnúť cenovku “lacné”.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: smscredits.sk