Home / Nezaradené / Získavajte výhody každým nákupom v Soni!

Získavajte výhody každým nákupom v Soni!

Už dlhšie márne hľadáte pohodlnú obuv dobrej kvality a primeranej ceny? Máte nadrozmernú veľkosť alebo špeciálne požiadavky? Dôverujete iba overeným značkám? Chcete obuv na každý deň, každú príležitosť a zároveň sa túžite cítiť pohodlne a štýlovo? Máme pre Vás riešenie. Ponuka spĺňajúca všetky Vaše podmienky, dostupná za rozumnú cenu, v požadovanej kvalite a aj v nadrozmerných veľkostiach má spoločného menovateľa – obuv Soňa. No a k novým topánkam patrí nielen výborne zladený outfit, ale aj kabelka. Pritom nemusíte obuv Soňa vôbec opustiť, určite Vás osloví pestrá ponuka tunajších kabeliek či galantérie.

quick bad credit payday loans

V predajniach obuvi Soňa to však nákupom nekončí. Čo takto pridať sa do „Soňa klubu“ a získavať nielen výhody pri každom nákupe, ale oveľa viac. Ide o vernostný program, ktorý si kladie za cieľ zvyšovanie kvality a poskytovanie nadštandardných výhod pre stálych zákazníkov predajní obuvi Soňa. Členom sa môžete stať veľmi jednoducho a zaberie Vám to len minútku navyše. Stačí, ak je hodnota Vášho nákupu aspoň 1 €, potom už len vyplníte a podpíšete prihlášku. Automaticky získavate nákupnú kartu Soňa klubu, ktorá Vám prinesie výhody pri nakupovaní.

 

Podľa hodnoty Vášho nákupu sa Vám pripíše rovnaký počet kreditov na Váš zákaznícky účet a ďalším nákupom získavate s rastúcim počtom kreditov stále vyššiu zľavu z nákupu. Podľa počtu nazbieraných kreditov si môžete celkom ľahko uplatniť aj jednorázovú zľavu z nákupu vo výške 10 % alebo 20 %. To však ešte stále nie je všetko. Členovia klubu Soňa môžu počas marketingových akcií, podstatou ktorých je poskytnutie zľavy z nákupu, čerpať bonusovú zľavu až o 5 % vyššiu ako je zľava poskytnutá ostatným kupujúcim. Pri príležitosti dosiahnutia životného jubilea je každému členovi Soňa klubu zasielaný email s blahoželaním a poskytnutím zaujímavej zľavy na nákup.

Obuv Soňa prináša svojim zákazníkom počas roka aj ďalšie výhody vyplývajúce z jej partnerstva s CK Satur alebo s DM drogerie markt, kedy môžete k nákupu získať vecný darček od DM-ky, alebo využiť zľavu na produkty CK Satur. Obuv Soňa realizuje aj množstvo už tradičných akcií, ako tzv. meniny Soňa 28.3. s ponukou zaujímavej zľavy. A čo takto zapojiť sa do spotrebiteľskej súťaže v celkovej hodnote viac ako 5000 €? Obujte si pohodlnú a kvalitnú značkovú obuv a vyhrajte jednu zo 70-tich úžasných cien. Do súťaže sa môžete zapojiť aj práve teraz. Od 30.9.2013 do 10.11.2013 si v predajniach obuvi Soňa môžete vybrať z ponuky nových kolekcií značiek Rieker, Ara, Högl, Pikolinos alebo Marco Tozzi a súčasne sa zapojiť do súťaže o skvelý tablet, wellness pobyt v hoteli Park*** Piešťany, robotický vysávač, či senzačné prikrývky značky Dormeo a o množstvo iných skvelých cien.

Nechajte sa zlákať príťažlivým dizajnom renomovaných obuvníckych značiek alebo milým a ochotným personálom predajní obuvi Soňa, ktoré môžete navštíviť vo viacerých miestach na Slovensku. Ak nechcete nikam chodiť, alebo ste si jednoducho zvykli nakupovať cez internet, tak obuv Soňa Vám vychádza i v tomto smere v ústrety. Kliknite na www.sona.sk, prezrite si sortiment a vyberte si to, čo sa k Vám najviac hodí.  Okrem jedinečnej obuvi tu nájdete aj množstvo rád a zaujímavých informácií. V neposlednom rade sa môžete nechať inšpirovať aj známymi osobnosťami, ktoré sa obuli aj vďaka ponuke obuvi Soňa. V predajniach obuvi Soňa dostanete skrátka vždy niečo navyše.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.sona.sk