Home / Nezaradené / Obuv značky Rieker – súťaž

Obuv značky Rieker – súťaž

Obuv Soňa si zakladá na túžbach svojich zákazníkov a drží sa hesla „Pohodlie, ktoré Vám pristane“. Predáva nielen topánky, ktoré sú lákavé vzhľadom, ale zároveň aj synonymom „božskosti“ pri nosení. V praxi to vyzerá skoro tak, že keď si svoje topánky ráno obujete, nechcete si ich večer vyzuť. Pokiaľ hľadáte garanciu pohodlia a zdravia pre Vaše nohy za naozaj rozumnú cenu, tak sa nechajte v predajni alebo on-line obchode obuvi Soňa „zviesť“ nemeckou značkou Rieker. Ak potrebujete prejsť denne pešo väčšie vzdialenosti, tak značka Rieker je skutočne dobrou voľbou. Ide doslova o vychádzkovú obuv, ktorá vydrží v plnej kvalite veľmi dlhý čas. Aj po náročnom a vyčerpávajúcom dni sa budú Vaše nohy cítiť oddýchnuté i svieže a to hlavne vďaka obzvlášť ľahkým materiálom či správnej konštrukcii. Večer si tak môžete ísť ešte pokojne zatancovať alebo zacvičiť. Rieker je vysoko flexibilná obuv pre prirodzený pohyb. Vaše chodidlá nič nezaťažuje, obuv si „neuvedomujete“ a Vaša myseľ nie je zamestnaná zbytočným otláčaním. Obrovským plusom je viac miesta pre väčšie pohodlie. Navyše táto značka distribuuje tiež topánky absorbujúce nárazy. Obľúbená a vyhľadávaná nemecká obuvnícka značka Rieker má veľmi dobré meno a množstvo spokojných zákazníkov na Slovensku i v zahraničí a to nielen z hľadiska kvality prevedenia, ale aj vďaka elegantnému dizajnu, dômyselnému výberu materiálu a použitiu moderných technológií pri výrobe. Hľadáte niečo skutočne elegantné a kvalitné na bežné nosenie? Rieker je to najlepšie, čo Vám slovenský trh môže ponúknuť.

Unikátnou vlastnosťou tejto značky obuvi je tiež použitie technológie Antistress, ktorá zabezpečí, že obuv je príjemná aj pri dlhom státí alebo sedení a veľmi dobre sa nosí po celý deň. Vďaka špeciálne upraveným stielkam, ktoré priaznivo ovplyvňujú ľudské chodidlá, ľahkým komponentom a výnimočnej konštrukcií je obuv Rieker Vašou najlepšou voľbou. Pokiaľ sa rozhodnete pre túto značku, tak si môžete byť istí, že dostávate ALL INCLUSIVE.

novej kolekcii pre túto jeseň a zimu rozšírila obuv Soňa svoju ponuku kvalitnej a komfortnej obuvi Rieker aj o značku Remonte – Rieker, ktorá je rovnako príjemná na nosenie, koncipovaná v duchu aktuálnych módnych trendov a vysoko pohodlná vďaka komfortnejším šírkam, technológií výroby a použitým materiálom.

Skvelá nemecká značka Rieker i Remonte – Rieker nie je ani zďaleka všetko, čo Vám moderné obuvníctvo a obuv Soňa ponúka. Stačí sa prísť pozrieť do jednej z jej predajní, alebo si kliknúť na www.sona.sk a nechať sa zlákať obuvou, ktorá kladie dôraz nielen na dizajn, ale aj Váš pohodlný deň.

Navyše, teraz Vám ponúkame jedinečnú možnosť získať obuv značky Rieker podľa vlastného výberu úplne zadarmo. Stačí sa zapojiť do súťaže  a správne zodpovedať otázku:

Aké  sú štyri základné funkcie obuvi Rieker zabezpečujúce jej príjemné nosenie? Odpoveď nájdete na stránke www.sona.sk

Odpoveď zašlite na mail: katarina.sadecka@pisem.sk, nezabudnite napísať aj celé svoje meno!

Súťaž začína 07.10.2013 a končí 21.10.2013. Meno šťastného výhercu vyžrebujeme nasledujúci deň, 22.10.2013 prostredníctvom systému žrebovania na www.random.org. Výherca bude zverejnený na stránke PISEM.sk. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Víťazkou súťaže sa stala Kačová Lucia z Ružomberka, srdečne gratulujeme! 

Súťaže sa zúčastnilo 256 aktívnych súťažiacich.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: www.sona.sk