Home / Móda / Vieme, aké pánske košele tento rok letia!

Vieme, aké pánske košele tento rok letia!

Patríte medzi hrdých majiteľov pánskych košieľ, bez ktorých sa ani nepohnete? Chcete nosiť to najlepšie, čo vám nové trendy môžu ponúknuť? Nahliadnite spoločne s nami pod pokrievku trendov a zistite, aké košele sa tento rok budú nosiť najviac!

 

 

 

 

Sýte a pastelové farby

Pánske košele 2013 sú po stránke farieb skutočne pestré. Najviac bude v popredí farba citrónová, smaragdová, červená, oranžová, olivová, žltá, metalické odtiene, neónové farby a pochopiteľne všetky odtiene modrej. Stálicou zostáva samozrejme biela. Okrem toho vedie i stále aktuálny a neprehliadnuteľný color blocking.

Grafika a lákavé potlače

Jednofarebné pánske košele bez ozdôb by po čase určite znamenali nudu, preto módni návrhári nešetrili zaujímavými potlačami. Vybrať si môžete z mnohých abstraktných, grafických, havajských, či geometrických vzorov. Nebude vám chýbať ani kvetinová potlač, rovnako ako motívy zvierat, v ktorých najviac dominujú vtáci. Okrem tradičných motívov sa na pánskych košeliach objavia aj potlače v umeleckom duchu, napríklad také portréty.

Materiály a pútavé ozdoby

Okrem klasických materiálov použili návrhári i džínsovinu, zamat, satén, flanet, džersej, hodváb, šifón, ľahké, lesklé či priesvitné materiály. Trendy sú rovnako príjemne skombinované materiály, napríklad džínsovina s kožou. Nezabudlo sa ani na ozdoby, ktoré košeliam dodajú švih. V tohtoročnej sezóne sa tak stretnete s rôzne zdobenými límcami, vreckami a manžetami.

Pokiaľ chcete v pánskej košeli skutočne zaujať, pomôžu vám dve rady. Odborníci totižto radia využiť buď kontrast farieb, alebo sa naopak snažiť zladiť outfit – tzv.: „tón v tóne.“

Najlepšou radou je však vybrať si košeľu podľa vašej momentálnej nálady a chuti. Pokiaľ sa ale cítite bezradný a experimentovanie s niektorými hitmi vás príliš neláka, pozrite sa na e-shop mary-fashion.sk, na ktorom si vyberiete košeľu presne podľa svojho gusta!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk