Home / Nezaradené / Vyhraj skvelý moderný SMARTFÓN od SMSCREDITS!

Vyhraj skvelý moderný SMARTFÓN od SMSCREDITS!

V živote platí, že šťastie žičí pripraveným. Nemusí to byť tak ale vždy, preto stačí mať v období, počas ktorého sa až tak veľmi nedarí za sebou partnera, ktorý vás podrží. Keďže v mnohých prípadoch je jedným z hlavných krátkodobých nedostatkov ten finančný, prirodzene hľadáme toho, či tých, ktorí nám s financiami radi pomôžu. Synonymom pre riešenie krátkodobých finančných problémov na našom trhu je špecialista na poskytovanie pôžičiek cez SMS, SMSCREDITS. Pre pôžičku od SMSCREDITS nepotrebujete nič viac, len MOBILNÝ TELEFÓN. V situáciách, v ktorých potrebujete finančné prostriedky ihneď, jednoducho a so zárukou, že vy si volíte všetky podmienky, je to skrátka voľba najracionálnejšia! O výhodách SMSCREDITS sa presvedčili už mnohí a o ďalších sa presvedčí hrdý výherca našej súťaže, ktorú s radosťou prinášame v spolupráci s našim partnerom, SMSCREDITS!

Ak sa i váš starý mobilný telefón pomaly lúči s týmto svetom a odchádza do kremíkového neba, niet lepšej príležitosti na jeho nahradenie, ako využiť šancu v našej súťaži! O čo teda hráme? Držte sa! O smartfón SAMSUNG GALAXY S III mini White, z ktorého bude nielen posielanie SMS ľahké tak, ako nikdy predtým!

Splňte všetky súťažné podmienky, buďte kreatívni, spravte najlepší záber a možno už o mesiac vás v rukách bude hriať nový Samsung!

Súťažné podmienky:

  1. Byť fanúšikom SMSCREDITS na Facebooku (pre pridanie kliknite sem)
  2. Byť fanúšikom  PISEM.sk na Facebooku (pre pridanie kliknite sem)
  3. Komentovať súťažný príspevok na facebookovej stránke PISEM.SK alebo SMSCREDITS, kde do komentáru vložíte vami vyhotovenú fotografiu. Na fotografií MUSÍ byť zachytený váš mobilný telefón s logom SMSCREDITS! S logom sa môžete stretnúť na mnohých miestach, na webových stránkach, autobusoch, či novinách, teda príležitostí je nadostač. Nezabúdajte, že kreativite sa medze nekladú, preto využite príležitosť, ktorá sa už nezopakuje a ukážte, že ste najlepší!

Súťaž začína 29.10.2013 a končí 29.11.2013 , pridávať fotky, tiež hlasovať za najlepšiu fotku je možné od začiatku až do konca súťaže.  Meno šťastného výhercu , ktorého fotografia následne získa najviac hlasov, (označujte LIKEom-pod súťažnou fotografiou) sa dozvieme v nasledujúci deň, 30.11.2013. Výherca bude zverejnený na internetovej stránke PISEM.sk. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok a autenticity súťažnej fotografie. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí so všeobecnými súťažnými podmienkami internetového magazínu PISEM.sk. Ďakujeme sponzorovi súťaže, SMSCREDITS  za dodanie ceny do súťaže. Súťažiacim želáme veľa šťastia pri správnom výbere súťažnej fotografie.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: smscredits.sk