Home / Nezaradené / Jedinečná potlač na textil

Jedinečná potlač na textil

Na internete môžete nájsť rôzne firmy ktoré ponúkajú potlač textilu v tej najlepšej kvalite. Keďže je konkurencia  silná , zamerať by ste sa mali na výrobcov,  ktorí vám túto kvalitu zaručia, majú svoju dobrú  povesť a na základe doterajších skúsenosti je spolupráca s nimi priaznivá. Spoľahnúť sa môžete aj na Merchyou.com.

Merchyou je firma zaoberajúca sa distribúciou a tlačou textilu od roku 2008. Zameranie firmy smeruje k masovým záležitostiam akými sú potlač na textil pre firmy, kapely, festivaly, eventy, ale aj fashion brands.  Ako jediný slovenský distribútor belgickej eko-textilnej značky StanleyStella poskytujú štýlový textil vhodný aj na tlač módnych značiek. Kombinácia eko farieb spolu s vybraným textilom tak dotvára absolútny top eko-produkt.

Merchyou využíva najkvalitnejšiu technológiu tlače- sieťotlač, čo je zaručene kvalitný, rýchly a presný spôsob tlače do najmenších detailov. Textil je pritom spoľahlivý a jeho výroba nemá negatívny dopad na našu planétu, rovnako ako bezftalátové farby šetrné k životnému prostrediu. Ochota poradiť a spolupráca sú na prvom mieste, s čím je každý zákazník samozrejme spokojný.

Ak hľadáte naozaj kvalitnú potlač na textil a chcete aby vaše reklamné logo alebo logo firmy zaujalo nie len vás , ale aj náhodných okoloidúcich ktorí si  jedinečnosť tejto potlače všimnú,  ste na správnej adrese.  Veľká a plnofarebná tlač je taktiež súčasťou servisu spolu s rýchlym servisom a dodaním do celej Európy. Staňte sa originálnym, obráťte sa na tím špecialistov a prezentujte sa len v tom najlepšom svetle .

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: merchyou.com