Home / Blog / Objavte nové trendy v pánskej móde

Objavte nové trendy v pánskej móde

Nová sezóna je tu a spoločne s ňou i veľká dávka čerstvých trendov, ktoré na vás netrpezlivo čakajú. Aké modely sa budú nosiť alebo ktoré farby budú zásahom do čierneho? Poďte sa na aktuálne trendy z rúk módnych návrhárov pozrieť spolu s nami.

 

Pre image drsného chlapíka

Pokiaľ budete chcieť v tohtoročnej sezóne zapôsobiť, stačí sa jednoducho vteliť do drsného chlapíka a obliecť si k tomu hodiace sa modely. Také tie motorkárske bundy, roztrhané pánske džínsy, výrazné vzory, drsnejšie doplnky či oblečenie, ktoré je roztrhané alebo sa tvári byť obnosené je pre túto sezónu to pravé. Pokiaľ vám je tento štýl aspoň trochu sympatický, s chuťou do neho!

 

Farebné motorkárske bundy

Samostatnou kapitolou sú farebné motorkárske bundy, ktoré sa tešia značnej popularite. Ak budete chcieť okoreniť váš outfit farebným vrškom, našli ste skvelého adepta!

 

Kožené oblečenie víťazí

Nesmrteľná klasika v podobe kožených búd, kabátov a nohavíc je opäť tu. Počítať však môžete nielen s čiernou farbou, ale aj s ďalšími!

 

Mnohé podoby zvieracích vzorov

Na plnej čiare rovnako vyhrávajú i rozmanité zvieracie vzory. Radi by ste leopardí, hadí alebo tigrí vzor?

 

Baseballové bundy

Baseballové bundy sú pre tento rok skutočnou jednotkou, preto sa taktiež objavujú na takmer každej prehliadke. A ako by aj nie, keď sú pohodlné a skvele vyzerajú?

 

Farebné maxi kabáty

Maxi veľkosti sú mimoriadne žiadané v dámskej, rovnako i v pánskej móde. Žiarivým príkladom sú XXL kabáty v rôznych farebných prevedeniach, ktoré hojne zaplnili svetové móla.

 

Štýlové pláštenky

Do chladných a daždivých dní prídu nesmierne vhod pláštenky, ktoré doplňujú širokú ponuku trendov tejto sezóny. Samozrejme, nečakajte žiadne nudné kúsky! Top budú farebné, štýlové i elegantné pláštenky pre všetky príležitosti.

 

Hrejúce a huňaté kožušiny

Módni návrhári do súčasných trendov zahrňujú i kožušiny, pričom najviac doporučujú sveter z králika a strihanú kožušinu z norky.

 

Kockované oblečenie

Nestarnúca klasika v podobe vzoru kocky je opäť tu a to v mnohých farebných variantách.

 

Top farby jesene a zimy

Medzi najväčšie trendy patrí bezpochyby tmavočervená farba, ktorá je elegantná a veľmi vkusná. Rovnako budete in v odtieňoch šedej. A pokiaľ vám tieto farby neprídu najsympatickejšie, zvoľte si napríklad svetlomodrú!

 

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk