Home / Nezaradené / Doprava výrobného materiálu a tovaru? Žiaden problém

Doprava výrobného materiálu a tovaru? Žiaden problém

 Či už ste väčšou alebo menšou firmou, často krátsa potrebujete zásobovať svojimi produktami, výrobkami alebo materiálom ktoré sú súčasťou vášho fungovania. V mnohých prípadoch si dodávku týchto produktov nemôžete zabezpečiť sami a ostáva vám len jediná možnosť, a to obrátiť sa na niekoho, kto vám túto službu umožní s mierou maximálnej spokojnosti.  Takýmto poskytovateľom je aj spoločnosť Speed Line ktorá je poprednou spoločnosťou v tejto oblasti.

Výhodou tejto spoločnosti je že cenové ponuky pre vás sú spracované individuálne na základe vami zadanej požiadavky. Všetky vozidlá spoločnosti sú vybavené monitorovacím systémom GPS  vďaka čomu je špeditér v kontakte so všetkými svojimi šoférmi. Ak budete chcieť niečo dodatočne zmeniť alebo doplniť , spoločnosť Speed Line je k vám za každých okolností ústretová.

Zasielateľsko- dopravné služby môžete využiť nie len v rámci Slovenska ale aj v rámci celej Európy. Spoločnosť zabezpečuje špedíciu a logistiku v úzkej spolupráci so svojimi zákazníkmi, kde hrá poradenstvo a komunikácia so zákazníkom dôležitú úlohu.

Spoločnosť Speed Line zabezpečuje prepravu celovozových ale aj kusových zásielok alebo dopravu zásielok v režime „Just in time“ kde má zákazník istotu včasného dodania. Každý tovar ktorý je dodávaný pokrýva poistenie. Ak už ste sa pre tento spôsob prepravy rozhodli, zvoľte si spoločnosť ktorá je spoľahlivá, presná  a zároveň flexibilná.

Foto: speed-line.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]