Home / Nezaradené / Máte problémy s očami? Vyskúšajte revolučnú novinku VisionAir

Máte problémy s očami? Vyskúšajte revolučnú novinku VisionAir

Bolia Vás oči pri počítači, pozeraní televízie alebo pri čítaní? Vidíte rozmazane? Robí Vám problémy zhoršenie zraku? Chcete predísť noseniu okuliarov alebo silnejším dioptriám? Chcete si zlepšiť ostrosť zraku?

Jasné videnie je pre nás samozrejmosťou, kým si neuvedomíme, že oči nám čoraz častejšie slzia, sú unavené a obrysy vecí, ktoré sme doteraz videli ostré, sú trochu rozmazané.

Popri prednostiach elektronických prístrojov určených na uľahčenie našej práce i každodenného života, nezbadáme, že ich používaním preťažujeme náš organizmus, obzvlášť zrak.

Dierkované okuliare posilňujú očné svaly tak, že prinucujú oči pri pohľade na jednotlivé otvory k vykonaniu drobných pohybov. Takto očné svaly neustále pracujú, čím sa postupne posilňujú, následkom čoho je zlepšenie zraku. Vyrábajú sa so špeciálnym dierkovaným povrchom z kvalitného materiálu, vďaka čomu chránia a podporujú zdravie Vašich očí.

Prostredníctvom webu lepsizrak.sk si môžete objednať originálne dierkované okuliare priamo od výrobcu.

Čo povedali o dierkovaných okuliaroch VisionAir zákazníci?

Marek. M. Žilina

Dierkované okuliare veľmi pomohli môjmu zraku. Výsledky sa dostavili už po pár dňoch.

Zuzana. K. Nitra

Okuliare som začala nosiť pred nedávnom, no už po pár dňoch som cítila, že moje oči sú uvolnené a nenamáhajú sa ako pred tým.

František. S. Košice

Pred tým ako som si kúpil dierkované okuliare som mal veľké problémy s očami. Po chvíli nosenia sa začali postupne tieto problémy vytrácať a zlepšil sa mi aj zrak.

Foto: www.lepsizrak.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]