Home / Blog / S akými pánskymi tričkami tento rok zabodujete?

S akými pánskymi tričkami tento rok zabodujete?

Pánske tričká sú komfortnou a všestrannou súčasťou šatníka, ktorú s obľubou nosí takmer každý človek. Módni návrhári sa preto pohrali aj s týmito kúskami a pripravili si pre vás celú radu zaujímavých trendov. Pýtate sa akých? Odpoveď nájdete v tomto článku.

 

 

Polo tričká jednoznačne vedú

 

Tento rok na plnej čiare vyhrávajú pánske polo tričká. I keď takmer vždy dominovali extravagantné kúsky, dnes sa na výslní ohrieva práve tento model, ktorý s ľahkosťou zapadne do štýlu každého muža. Najviac zažiarite s elegantnými jednofarebnými tričkami, prúžkami, kvetinovými potlačami alebo nápismi. Za kľúčový trend sa považuje kontrastne sfarbené lemovanie na límcoch a rukávoch.

Tip: Zaujali vás polo tričká a radi by ste si nejaké kúpili? Inšpirujte sa ponukou, v ktorej nájdete štýlové tričká od renomovaných značiek, s ktorými u žien zabodujete.

 

 

Športovo ladené tričká

 

Návrhári rozhodne nezabudli ani na priaznivcov športu a na móla nasadili aj tričká ovplyvnené športom. Športový štýl tu vystihli viacerými spôsobmi – strihmi, logom známych značiek, špeciálnym materiálom alebo potlačami. Každopádne týmto trendom potešíme tých mužov, ktorí sa chcú pochváliť svojím koníčkom prostredníctvom oblečenia v každodennom živote.

 

Tričká inšpirované prírodou

V súčasných trendoch prekvapujúco nájdete aj pánske tričká, ktoré sa nesú v znamení prírody. Nie sú vyrobené z umelých, ale prírodných materiálov – ľanu, či bavlny. Na týchto tričkách tak rozhodne nečakajte žiadne výstrelky! Farby sú skôr v základných, svetlých farbách a bez ozdôb.

 

 

Niečo výraznejšie by nebolo?

 

Ale samozrejme, že bolo! Pokiaľ ste si mysleli, že sa módni návrhári umiernili, nenechajte sa pomýliť. Aj tohtoročná sezóna nesie so sebou veľa módnych a výrazných kúskov. Medzi trendmi nájdeme svetlé potlače, sýte farby, celú radu geometrických vzorov vrátane prúžkov, pri ktorých sú potrebné hlavne sýte odtiene, nie však klasická čierna, hnedá alebo modrá. Stretnúť sa môžete aj s neobvyklými strihmi a materiálmi, ktoré môžu mať azda nekonečné množstvo rôznych prevedení.

 

 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk