Home / Nezaradené / MUŽI, POZOR! Štýlové doplnky auta Vás odlíšia na cestách.

MUŽI, POZOR! Štýlové doplnky auta Vás odlíšia na cestách.

Pre milovníkov áut máme  tip, na základe ktorého aj staré auto môže vyzerať ako nové a priniesť ovocie v podobe získania ženských sŕdc či pozornosti priateľov, ktorí milujú to čo vy – svoje auto. Nechajte sa inšpirovať a odlíšte ho od tisícok vozidiel na cestách!

Patríte medzi vodičov, ktorí si obľúbili svojho dlhoročného štvornohého kamaráta tak, že by ste ho nevymenili za nového? Možno však interiér auta pôsobí rokmi už všedne či zničene. Pre praktických mužov, ktorí na svoje staré auto nedajú dopustiť, však prinášame riešenie. Je ním obšívanie volantov a ostatných častí interiéru. Nemeňte staré za nové, ak to, čo doma máte je výkonné a váš fotoalbum plný spomienok na tisícky spoločne strávených kilometrov. Zaujímavý a kreatívny interiér auto oživí a bude vyzerať mladšie, štýlovo a čisto. Mladý vzhľad auta a aj vy sa budete cítiť znovu ako tínedžer! Ako správny praktický muž určíte oceníte počas dlhej jazdy na cestách aj perforovaný kožený poťah na volante, ktorý je na dotyk príjemnejší. Ide predsa nielen o dizajn, ale aj pohodlie. Vzhľadom na to, koľko času so svojim miláčikom trávite, si zaslúžite aj vy jazdu ako v bavlnke.

Možno ste sa však rozhodli práve pre kúpu nového auta, ale trápi vás, že automobilové spoločnosti sa viac zameriavajú na vonkajší dizajn vozidla a zanedbávajú interiér. Každé vozidlo vyzerá rovnako a vy sa predsa chcete odlíšiť. Chcete, aby práve vaše auto vynikalo medzi tisíckami tých istých modelov konkrétnej značky. Neverili by ste, aké zázraky spravia kožené poťahy na volante, riadiacej páke, ručnej brzde a iných častiach automobilu. Farebné nite na kožených poťahoch v podobe rôznych vzorových prevedení vyčaria údiv na tvárach vašich známych! Už to nebude tisíci kus značky Mazda, ale „tá“ Mazda, ktorá zaujme na cestách. A vy predsa chcete byť kreatívni, pochváliť sa kamošom a mať svoj štýl.

Koža a pár farebných nití na volante, páke či ručnej brzde prinesú neuveriteľný výsledok aj v prípade, že sa chystáte predať  staré auto. Uvidíte, ako mladý vzhľad navýši cenu vozidla a počty záujemcov!

Alebo chcete potešiť svoju priateľku , ktorá si bude môcť skrášliť svoj obľúbený beetle? Čo môže byť pre ženu viac, ako zladený interiér auta v štýle obľúbenej kabelky? Ak k tomu pripočítame pohodlie a bezpečnosť vozidla, ktoré sú už základnou výbavou, výsledok je jednoznačný. Radosť a spokojnosť.

Inšpirujte sa a inšpirujte ostatných! Uznanie okolia určite nenechá na seba dlho čakať. Kamaráti  budú závidieť, vodiči na parkoviskách a čerpacích staniciach spozornejú. A pre slobodných vodičov jedna rada: za stieračmi auta možno nájdete okrem reklamných letákov telefónne čísla žien. Síce vám, páni, nezaručíme, že kreatívne vyjadrenie samého seba v doplnkoch interiéru stačí na to, aby ste našli ženy svojich snov, ale ruku na srdce: robíte to AJ kvôli nim, však?

Informujte sa už dnes o ponuke, ktorá môže byť na mieru vyšitá práve pre vás. Navštívte stránku www.volanty.szm.com.

Foto: www.volanty.szm.com

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Pre milovníkov áut máme  tip, na základe ktorého aj staré auto môže vyzerať ako nové a priniesť ovocie v podobe získania ženských sŕdc či pozornosti priateľov, ktorí milujú to čo vy – svoje auto. Nechajte sa inšpirovať a odlíšte ho od tisícok vozidiel na cestách! Patríte medzi vodičov, ktorí si obľúbili svojho dlhoročného štvornohého kamaráta tak, že by ste ho nevymenili za nového? Možno však interiér auta pôsobí rokmi už všedne či zničene. Pre praktických mužov, ktorí na svoje staré auto nedajú dopustiť, však prinášame riešenie. Je ním obšívanie volantov a ostatných častí interiéru. Nemeňte staré za nové, ak to, čo doma máte je výkonné…

Review Overview

User Rating: 2.81 ( 3 votes)