Home / Blog / PR články / Zariaďujeme detskú izbu

Zariaďujeme detskú izbu

Iste to ako rodičia poznáte, deti potrebujú veľa priestoru na hranie a odkladanie svojich vecí - hlavne hračiek. Práve preto je dobré na toto myslieť už pri zariaďovaní detskej izby pre bábätko. Hoci bábätko má špecifické potreby a menej vecí, ktoré sa často zmestia do zásuvky v detskej postieľke a do prebaľovacieho pultu, i tak môžete už v tomto období uvažovať nad tým, že dieťa vyrastie a bude potrebovať viac priestoru. Na to, aby ste priestor detskej izby využili maximálne sú ideálne skrine na mieru, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale aj ponúkajú veľa úložného priestoru, no nezaberajú v izbe veľa miesta. Ak takúto skriňu dáte do izby už…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

Iste to ako rodičia poznáte, deti potrebujú veľa priestoru na hranie a odkladanie svojich vecí – hlavne hračiek. Práve preto je dobré na toto myslieť už pri zariaďovaní detskej izby pre bábätko.

Hoci bábätko má špecifické potreby a menej vecí, ktoré sa často zmestia do zásuvky v detskej postieľke a do prebaľovacieho pultu, i tak môžete už v tomto období uvažovať nad tým, že dieťa vyrastie a bude potrebovať viac priestoru. Na to, aby ste priestor detskej izby využili maximálne sú ideálne skrine na mieru, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale aj ponúkajú veľa úložného priestoru, no nezaberajú v izbe veľa miesta.

Ak takúto skriňu dáte do izby už na začiatku, keď ju v podstate až tak nepotrebujete, zistíte, že sa vám zíde a vďaka nej sa vám bude ľahšie udržiavať poriadok, pretože naozaj všetko budete môcť odložiť.

Skrine do detskej izby však okrem praktickosti musia aj zaujímavo vyzerať, aby sa vašim deťom páčili a izbu rozžiarili. Preto sú ideálne skrine v rôznych farebných kombináciách, ktoré pôsobia naozaj hravo.

Keď už deti vyrastú do tínedžerského veku, tak sú vhodné skôr neutrálnejšie skrine v jednej farbe alebo so zaujímavou potlačou, ktorú by si však mal vyberať každý sám, aby sa v izbe cítil dobre.

Ak teda práve stojíte pred rozhodnutím ako zariadiť svojmu dieťaťu izbu, tak sa určite inšpirujte aj na internete. Množstvo krásneho nábytku nájdete napríklad na divendoor.sk. Uvidíte, že v dnešnej dobe je výber naozaj široký a tak si dajte dosť času na premyslenie, nech neskôr neľutujete svoj výber.

Text: master

Foto: divendoor.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply