Home / Blog / PR články / Originálny Silvester v raji pod Tatrami

Originálny Silvester v raji pod Tatrami

Už sa tešíte na Vianoce a ten pokoj, ktorý vám prinesú do života? Alebo ste skôr ten typ človeka, ktorý má radšej posledný deň v roku – Silvester a skvelú divokú zábavu? Ak obľubujete skôr Silvester, tak máme pre vás skvelý tip ako ho stráviť originálne a zábavne. Tento rok si totiž pre každého pripravil aquapark Tatralandia skvelý program na posledný deň v roku v Tropical Paradise. Jedinečnosť takéhoto Silvestra je zaručená vďaka tropickej teplote 30°C a exotickej atmosfére ako na krásnom ostrove v Karibiku. Zábavu v tropickom raji si užije naozaj každý, od najmenších deti, cez mladých ľudí, zamilované…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

Už sa tešíte na Vianoce a ten pokoj, ktorý vám prinesú do života? Alebo ste skôr ten typ človeka, ktorý má radšej posledný deň v roku – Silvester a skvelú divokú zábavu? Ak obľubujete skôr Silvester, tak máme pre vás skvelý tip ako ho stráviť originálne a zábavne.

Tento rok si totiž pre každého pripravil aquapark Tatralandia skvelý program na posledný deň v roku v Tropical Paradise. Jedinečnosť takéhoto Silvestra je zaručená vďaka tropickej teplote 30°C a exotickej atmosfére ako na krásnom ostrove v Karibiku.

Zábavu v tropickom raji si užije naozaj každý, od najmenších deti, cez mladých ľudí, zamilované páry, až po starších ľudí. Užiť si môžete plávanie v príjemne vyhriatej morskej vode a ak bude svietiť slniečko, môžete sa vďaka špeciálnej streche aj krásne opáliť. Ak by vám to nestačilo, tak vám odporúčame vyskúšať si šnorchlovanie a pozorovať krásny podmorský svet pri stroskotanej plachetnici, kde nájdete skutočné koraly, mušle a pestrofarebné rybičky. Pri takomto pohľade si budete naozaj myslieť, že ste niekde na exotickom ostrove.

Okrem vody na vás počas Silvestrovskej noci čaká aj bohatý program v podobe tanečných vystúpení, pre deti je pripravená silvestrovská minidisco a rôzne pirátske hry. O napätie sa postará i silvestrovská tombola a uspokojenie vašich chuťových pohárikov zabezpečí silvestrovský raut a silvestrovské menu.

Silvestrovskú noc roztancuje tanečná skupina GRUPO CALIENTE a do skorého rána vás bude zabávať tropická novoročná párty s DJ-om.

Ak teda chcete zažiť jedinečného Silvestra v karibskom štýle, tak neváhajte a navštívte v posledný deň roka Tropical Paradise v aquaparku Tatralandia. Zažijete tak exotiku priamo pod našimi krásnymi Tatrami.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: tatralandia.sk

Leave a Reply