Home / Zábava / Hudba / Princezná z American Music Awards

Princezná z American Music Awards

Je krásna, očarujúca, pôvabná, ale aj neuveriteľne sladká a nežná. V nedeľu (24.11.2013) sa stala úplnou hviezdou pri udeľovaní American Music Awards v losangelskom Nokia Theater. Taylor Swift, americká country-popová a popová speváčka, hudobná skladateľka, textárka, producentka, herečka a viacnásobná držiteľka Grammy si v nedeľu prevzala štyri trofeje. V decembri bude mať 24 rokov a už prekonala toľko hraníc, čo väčšina nestihne za celý život, láme rekordy a ide za ňou dav fanúšikov. Na American Music Awards získala i cenu hlavnej kategórie večera – Interpretka roka. Toto ocenenie sa jej podarilo získať už tretíkrát, čo sa doteraz nepodarilo ani tým najväčším hviezdam pop neba. Ako sama tvrdí, jej…

Review Overview

User Rating: 4.73 ( 1 votes)

spevackaJe krásna, očarujúca, pôvabná, ale aj neuveriteľne sladká a nežná. V nedeľu (24.11.2013) sa stala úplnou hviezdou pri udeľovaní American Music Awards v losangelskom Nokia Theater. Taylor Swift, americká country-popová a popová speváčka, hudobná skladateľka, textárka, producentka, herečka a viacnásobná držiteľka Grammy si v nedeľu prevzala štyri trofeje.

V decembri bude mať 24 rokov a už prekonala toľko hraníc, čo väčšina nestihne za celý život, láme rekordy a ide za ňou dav fanúšikov. Na American Music Awards získala i cenu hlavnej kategórie večera – Interpretka roka. Toto ocenenie sa jej podarilo získať už tretíkrát, čo sa doteraz nepodarilo ani tým najväčším hviezdam pop neba. Ako sama tvrdí, jej najobľúbenejšie číslo je 13, a preto je i tento rok jej TOP rokom.

Taylorina hviezdna dráha sa začala, keď mala desať rokov. Vtedy vyhrala národnú súťaž v prednese poézie. Báseň, ktorú predniesla, mala trinásť strán. Po tomto úspechu začala vystupovať na rôznych akciách, spievala karaoke a písala prvé piesne. Pri rozbehu jej speváckej kariéry zohrala významnú rolu babička – operná speváčka. Mladú Taylor to však akosi viac ťahalo ku country. V jedenástich rokoch cestovala do Nashvillu na prvé nahrávanie. Potom sa vrátila domov do Pennsylvánie a onedlho bola oslovená, aby zaspievala na tenisovom turnaji U.S. Open národnú hymnu. Jej prvý singel mal názov Tim McGraw a vyšiel v rádiách v lete 2006. V tom istom roku uzrel svetlo sveta i jej prvý album. O dva roky neskôr predala už viac ako 3 milióny kópií a cez internet bolo stiahnutých 7,5 miliónov kusov jej singlov. Jej pieseň Love Story dobýjala hitparády po celom svete.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=8xg3vE8Ie_E’]

Aj keď je táto speváčka neodolateľne krásna, zažila si svoje sklamanie v láske. Jej priateľ Joe sa s ňou rozišiel cez SMS-ku. Samozrejme, svoje pocity musela dostať von cez hudbu. Takto sa zrodil song Forever & Always.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=_OHfeWcKIa4′]

Na American Music Awards sa stala aj najobľúbenejšou interpretkou pop/rock, country a ako „naj“ sa ukázal aj jej country album a to práve vďaka najnovšej štúdiovej nahrávke Red (2012).

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Zlot0i3Zykw’]

Svoje piesne spieva s ľahkosťou pierka a dokáže sa dostať pod kožu romantickým, ale často i zlomeným srdciam. Zástup fanúšikov si nabalila najmä kvôli tomu, že spieva o nadčasových, aktuálnych, ale i bežných veciach, ktoré sú stredobodom sveta mladých. A tak trošku má na tom svoj podiel i jej šarm.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=VuNIsY6JdUw’]

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Zdroj: aktuality.sk, poradnickavztahu.blog.cz, tv.yahoo.com

Foto: freedigitalphotos.net

 

 

Leave a Reply