Home / Móda / Oblečenie ako vianočný darček? Jednoznačne!

Oblečenie ako vianočný darček? Jednoznačne!

Radi by ste svojim blízkym dali pod stromček štýlové oblečenie, no nedôverujete si natoľko, že by ste jeho výber zvládli? Obávate sa, že sa netrafíte do vkusu, zvolíte zlú veľkosť, alebo štýl? V tom prípade sa pozrite na naše triky, ktoré vám pri výbere pomôžu a presvedčia vás, že kupovať módne kúsky ako darček nie je vôbec zložité.

Zamerajte sa na obľúbený štýl

Pokiaľ sa chystáte svojmu drahému kúpiť darček v podobe oblečenia, mali by ste sa najprv zamerať na jeho štýl a zodpovedať pár zásadných otázok. Uprednostňuje elegantný, športový, či iný štýl? Nosí radšej modely s potlačou, či jednofarebné modely? Sympatizuje viac s tradičnými tónmi a farbami, či miluje oblečenie pestrých farieb? Má radšej extravaganciu alebo decentosť? Vládnu jeho šatníku mikiny a tričká? Ak áno, šatníku určite nezaškodí doplnenie košieľ a svetrov. Na tieto i ďalšie otázky by ste mali pred nákupom nájsť odpoveď. Tie totižto budú pri výbere hlavnou pomôckou, ktorú určite oceníte. Pokiaľ nezvládnete tento „prieskum“ urobiť svojpomocne, stačí sa poradiť s niekým, kto vie o danom človeku najviac. Ak budete takouto informáciou disponovať, môžete pokračovať v nákupe.

Zistite správnu veľkosť

Štýl už máte u svojho priateľa určite dokonale prečítaný, teraz prichádza na rad výber správnej veľkosti, bez ktorej sa výber módneho darčeka nezaobíde. Najjednoduchšou a najdiskrétnejšou cestou je nenápadne zmeranie aktuálne „padnúceho“ oblečenia na danej osobe. Získať správne miery môžete aj tak, že zmeriate niekoho blízkeho z okolia, ktorý má takmer totožnú postavu ako človek, pre ktorého chcete módny darček kúpiť. Veľkosť môžete jednoducho zistiť i tak, keď si preštudujete visačky na oblečení. Pokiaľ sa nechcete prezradiť, keďže žiaden zo spomínaných spôsobov nevyšiel, nevešajte hlavu. Jednoducho choďte priamo za daným človekom, ktorému chcete darček kúpiť a premerajte si ho osobne. Ak by sa pán pýtal, prečo tak robíte, stačí mu odpovedať, že miery potrebujete pre svoju kamarátku, ktorej priateľ má podobnú postavu ako váš miláčik.

Tip: Pri nákupe nikdy nepodceňujte veľkostné tabuľky uvedené u každého kúsku oblečenia. Pokiaľ si nie ste s niečím istí, obráťte sa s prosbou na predajcu, ktorý by vám s ochotou mal poradiť.

Vyriešte to darčekovými poukazmi

Príde vám oblečenie ako darček vhodné, no i po prečítaní týchto tipov si na jeho nákup stále netrúfate? Nevadí, riešenie máme i pre vás! Stačí svojmu blízkemu dať pod stromček darčekový poukaz v určitej hodnote, za ktorú si oblečenie vyberie presne podľa svojich predstáv… a spokojnosť bude zaručená na oboch stranách!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk

Leave a Reply