Home / Móda / Drahé vs. lacné fashion kúsky: neutrácajte viac, keď nemusíte

Drahé vs. lacné fashion kúsky: neutrácajte viac, keď nemusíte

Chcete si k Vianociam urobiť radosť a kúpiť si nejaké nové oblečenie alebo módny doplnok? Chceli by ste, aby takéto kúsky boli luxusné, kvalitné, nevypadali lacno, ale zároveň boli pre vás cenovo dostupné? Potom určite neprehliadnite tento článok, kde sa v súboji medzi sebou stretnú drahšie módne kúsky s tými lacnejšími. Uvidíte, že i lacná móda sa môže vyrovnať tej drahej a i keď nestojí stovky eur, môžete s ňou zažiariť.

Hneď na úvod si dáme niečo z dámskej módy- a to tým, čo je v zimnom období nenahraditeľné – dámskymi bundami. Na obrázku vyššie vidíte naľavo zimnú bundu od značky Peuterey a vpravo dámsku bundu od WS Fashion. Na prvý pohľad sú si až na pár drobností podobné, samozrejme cenový rozdiel je medzi nimi závratný. Bundu Peuterey totiž v zahraničom e-shope kúpite za cenu okolo 670 eur (nie, nejedná sa o preklep), pričom bundu od WS Fashion si kúpite v našom e-shope len za 56 eur!

 

Ďalej tu máme dva kabáty, pričom jeden z nich je výrazne drahší. Ktorý to asi tak bude? Úprimne – pokiaľ by sme nepoznali cenu oboch variant, len ťažko by sme dokázali uhádnuť, ktorý z nich je drahší. Nebudeme vás ale napínať. Samozrejme, je to varianta vľavo, od značky Diesel, ktorú zakúpite za približne 270 eur. Dámsky kabát od značky Fashion Elegance vás vyjde na 55 eur, čo je už obrovský rozdiel.

Cenové porovnanie nás čaká i pri týchto atraktívnych a výrazných dámskych vestách. Módny kúsok nachádzajúci sa naľavo je od značky Duvetica a v zahraničí by ste zaň zaplatili 345 eur. Príjemným prekvapením je, ako ľahko môžete ušetriť takmer deväťnásobok tejto sumy. Takmer totožná dámska vesta Ganeder nachádzajúca sa vpravo vás totižto vyjde iba na 38 eur.

Ďalšími na rade sú tieto dvoje čierne koktejlky s krajkou. Dámske šaty naľavo sú od značky Jingsaw a ich cena sa pohybuje na úrovni 180 eur. Rovnako, ak nie viac lákavé sú koktejlky od Mayaadi, ktoré však kúpite sedemnásobne lacnejšie v porovnaní s Jingsaw! Zaplatíte za ne iba 29 eur.

 

Za cenu 124 eur si môžete zakúpiť dámske koktejlky od Maggy London, ktoré máte možnosť vidieť naľavo. Pokiaľ sa vám ale nechce zbytočne vyhadzovať toľko peňazí, stačí sa prikloniť k lacnejším šatám od značky Voyelles, za ktoré dáte iba 30 eur.

A mierime ku kabelkám. Vľavo sa nachádza kabelka od značky Coach. Pokiaľ by ste o ňu mali záujem, museli by ste utratiť viac ako 350 eur. Výrazne lacnejšia je rovnako pútavá kabelka David Jones napravo, ktorú si u nás môžete kúpiť za 27 eur.

 

Na záver tu pre vás máme posledné porovnanie, tentoraz dámskych svetrov. Dámsky sveter so zebrou potlačou nachádzajúci sa naľavo sa vyšplhal až k cenovke 390 eur a je nutné uznať, že za jeden sveter je to skutočne veľká „pálka.“ Neporovnateľne lacnejší je sveter od C.M.P.55 s rovnakou potlačou, no zaň zaplatíte iba 32 eur.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk

 

Leave a Reply