Home / Nezaradené / Súťažte o kabelku, ktorá zažiari na silvestrovskej párty!

Súťažte o kabelku, ktorá zažiari na silvestrovskej párty!

Blíži sa koniec roka a s tým sú spojené aj veľké oslavy. Ktorá žena nechce vyzerať dobre počas silvestrovskej párty? Po dlhom pracovnom roku sa konečne stretnú všetci priatelia v jednom priestore, hudba hrá do rána a víno si vychutnáme v príjemnej atmosfére. Čo takto zažiariť v partii luxusnou kabelkou? Zapojte sa do súťaže a vyhrajte elegantnú dámsku tašku značky David Jones! Skôr, ako sa rozhodnete súťažiť o krásny doplnok, nechajte sa nami inšpirovať k tomu, čo si na silvestrovskú párty obliecť. Náš tip: oblečte si značkovú a kvalitnú módu, ktorú nájdete TU. Oblečenie, ktoré v e-shope Mary-fashion.sk nájdete, pochádza od svetových návrhárov. Ide o trendy dámskej módy z…

Review Overview

User Rating: 1.67 ( 12 votes)

Blíži sa koniec roka a s tým sú spojené aj veľké oslavy. Ktorá žena nechce vyzerať dobre počas silvestrovskej párty? Po dlhom pracovnom roku sa konečne stretnú všetci priatelia v jednom priestore, hudba hrá do rána a víno si vychutnáme v príjemnej atmosfére. Čo takto zažiariť v partii luxusnou kabelkou? Zapojte sa do súťaže a vyhrajte elegantnú dámsku tašku značky David Jones!

Skôr, ako sa rozhodnete súťažiť o krásny doplnok, nechajte sa nami inšpirovať k tomu, čo si na silvestrovskú párty obliecť. Náš tip: oblečte si značkovú a kvalitnú módu, ktorú nájdete TU. Oblečenie, ktoré v e-shope Mary-fashion.sk nájdete, pochádza od svetových návrhárov. Ide o trendy dámskej módy z Anglicka, Talianska a Francúzska, ktorá sa vyznačuje eleganciou, štýlom a kvalitou. Možno vás vydesí predstava vysokej ceny. Kvalitné dámske oblečenie si však nemusíte automaticky spájať so slovom “drahé”. Naopak, príjemne vás prekvapí cenovo dostupné dámske oblečenie, ktoré si môže dovoliť naozaj každá žena. Pre inšpiráciu ponúkame niekoľko tipov na posledný deň v roku, počas ktorého sa môžete cítiť príťažlivo a elegantne.

                                        

A uznajte, k silvestrovskej párty sa jednoznačne hodí elegantný doplnok, ktorý práve TERAZ môžete vyhrať. Béžová elegantná taška s ozdobnými cvočkami v štýle anglickej módy vám zaručene doladí celkový outfit. Okrem iného, je vyrobená z pevného materiálu, takže s vami zažije veľa zábavy počas nového roka. Praktickosť, s ktorou bola navrhnutá, bude istotne vyhovovať nejednej žene, ktorá je milovníčkou tašiek, do ktorých sa zmestí všetko podstatné.

 

Ako vyhrať tašku, ktorú vám budú kamarátky závidieť?

Zapojte sa do súťaže už DNES a po splnení všetkých súťažných pravidiel to môžte byť práve VY, kto sa po Vianociach poteší ešte jednému darčeku navyše. Ako súťažiť?

  1. Ak ste tak doteraz ešte neurobili, staňte sa fanúšikom PISEM.sk – kliknite na odkaz
  2. Staňte sa tiež fanúšikom facebookovej stránky Mary-fashion.sk – kliknite na odkaz
  3. Odpovedzte správne na súťažnú otázku: Aké rozmery má dámska taška značky David Jones, o ktorú súťažíme?

Správne odpovede spolu s vašou korešpondenčnou adresou zasielajte e-mailom na: lenka.drobkova@pisem.sk. Súťaž trvá od 13.12.2013 do 27.12.2013. Nasledujúci deň, 28.12.2013 meno výhercu zverejníme na stránke www.pisem.sk.

Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Súťažiaci svojou účasťou súhlasí so všeobecnými súťažnými podmienkami internetového magazínu PISEM.sk.

Výherkyňou súťaže o kabelku sa stáva Kristína Rusinková z Humenného. Srdečne gratulujeme a veríme, že Vás výhra poteší. 

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: mary-fashion.sk

Leave a Reply