Home / Elektro / Vyhraj DJ-ské slúchadlá! Jedine na PISEM.SK!

Vyhraj DJ-ské slúchadlá! Jedine na PISEM.SK!

Mnoho ľudí si od vianočných sviatkov sľubuje pohodu, kľud a obdobie bez zvýšených hlasov, či hádok, no nie vždy to vyjde. Ak sa i vám prihodí niečo podobné a budete chcieť skutočne „vypnúť,“ možno vám pomôže obľúbená hudba. A aby ste si ju mali na čom vypočuť, PISEM.SK vám prináša súťaž o DJské slúchadlá NUMARK HF 125!

V poradí piata súťaž prebiehajúca v mesiaci december bude ale rozdielna od ostatných! Čo bude teda vašou úlohou?

Keďže vieme, že ste unavení z príprav na Vianoce, bude veľmi jednoduchá!

 

Súťažné podmienky:

1. Buď fanúšikom PISEM.SK na Facebooku <- klikni sem

2. „Lajkni,“ prípadne zdieľaj svoj obľúbený článok či príspevok na Facebooku PISEM.sk, čím sa zaradíš do žrebovania o tieto skvelé slúchadlá.

Žrebovať budeme zo všetkých „Páči sa mi to“ (likov) a zo všetkých zdieľaní! Preto neváhaj a daj svoj like i viac článkom, bude to len plus pre teba. A nezabudni k nám pozvať i svojich priateľov!

POZOR: Aby sa predišlo spamu, komentáre na články, príspevky, či fotografie zverejnené na FB PISEM.SK sú vopred vyradené zo súťaže. Taktiež všetky zdieľania s textom „zdieľam,“ či „súťažím!“

Výhercom súťaže sa stáva I. MATEJKA! Srdečne blahoželáme a prosíme o zaslanie adresy, na ktorú bude výhra doručená!

Súťaž trvá od 14.12.2013 do  23.12.2013. Podmienkou výhry je splnenie všetkých súťažných podmienok. Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu súťaže, či jej časti, pri zistení porušenia, či snahy o podvod zo strany súťažiaceho.

Foto: pisem.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply