Home / Nezaradené / Sneh + freestyle = zábava

Sneh + freestyle = zábava

A je to tu! Pomaly, ale isto sa vrcholy kopcov zafarbili do biela a blíži sa ten čas, ktorý milujú nadšenci adrenalínu, rýchlosti a zábavy. Pre niektorých utrpenie v podobe dlhých zimných chladných večerov pri sviečkach a čaji, pre iných radosť z jazdy na snowboarde. Aj keď to síce zatiaľ na slovenských kopcoch nevyzerá až tak ružovo, v Colorade je už sezóna v plnom prúde. Viac vás ale presvedčia zábery z videa, zverejnené na youtube už pred mesiacom. Winter park - to je zábava, atrakcia a sloboda. Stredisko, ktoré ponúka snowboardistom nespočetné možnosti, istotne ohúri všetkých nadšencov bielej prikrývky zeme…

Review Overview

User Rating: 0.25 ( 6 votes)

A je to tu! Pomaly, ale isto sa vrcholy kopcov zafarbili do biela a blíži sa ten čas, ktorý milujú nadšenci adrenalínu, rýchlosti a zábavy. Pre niektorých utrpenie v podobe dlhých zimných chladných večerov pri sviečkach a čaji, pre iných radosť z jazdy na snowboarde. Aj keď to síce zatiaľ na slovenských kopcoch nevyzerá až tak ružovo, v Colorade je už sezóna v plnom prúde.

Viac vás ale presvedčia zábery z videa, zverejnené na youtube už pred mesiacom.

Winter park – to je zábava, atrakcia a sloboda. Stredisko, ktoré ponúka snowboardistom nespočetné možnosti, istotne ohúri všetkých nadšencov bielej prikrývky zeme a freestylu. Pre všetkých skokanov prinášame video, ktorým vás chceme vyprovokovať: oprášte svoje dosky, zima je tu!

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=E9FfHOK-GvQ’]

Text: Lenka

Foto: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply