Home / Zábava / Hudba / Top 5 šokujúcich hudobných videoklipov roku 2013

Top 5 šokujúcich hudobných videoklipov roku 2013

Hudba - to nie je len zvuk a slová, ale tiež zábava. Mnoho z interpretov sa v tomto duchu rozhodne staviť na vizuálnu stránku videoklipu s cieľou nielen zaujať, ale tiež šokovať. Určite nám dáte za pravdu, že piatim interpretom, ktorých sme vybrali sa to určite podarilo. Priznávame, že i nám občas spadla sánka! Ale ako hovorieval John Lennon: "Som umelec, doneste mi čokoľvek a ja vám predvediem, čo dokážem!" A tým ukončíme náš stručný úvod. Ostatné za nás povedia samotné klipy. Nechajte sa nami šokovať! 5. Vampire Weekend - Ya Hey Päticu tých, ktorí nás šokujú otvárame…

Review Overview

User Rating: 0.28 ( 5 votes)

Hudba – to nie je len zvuk a slová, ale tiež zábava. Mnoho z interpretov sa v tomto duchu rozhodne staviť na vizuálnu stránku videoklipu s cieľou nielen zaujať, ale tiež šokovať. Určite nám dáte za pravdu, že piatim interpretom, ktorých sme vybrali sa to určite podarilo. Priznávame, že i nám občas spadla sánka! Ale ako hovorieval John Lennon: “Som umelec, doneste mi čokoľvek a ja vám predvediem, čo dokážem!”

A tým ukončíme náš stručný úvod. Ostatné za nás povedia samotné klipy. Nechajte sa nami šokovať!

5. Vampire Weekend – Ya Hey

Päticu tých, ktorí nás šokujú otvárame kapelou Vampire Weekend, ktorá v posledných dvoch rokoch očarila najskôr textami. Len v posledných mesiacoch sa teší úspechu dvoch videoklipov – “Step” a “Ya Hey”. Jeden z nich, ktorý sme vybrali je zaujímavý nielen dôrazom na lyrickú stránku, ale tiež podivnými postavami a striekajúcim šampanským, ktoré dotvárajú atmosféru.

4. G-DRAGON – MichiGO

Trošku iná je atmosféra v klipe od G-Dragon, ktorý je odvrátenou stranou popu tak, ako ho poznáme.  Dôraz je kladený na množstvo rekvizít s cieľom vyvolať atmosféru anarchie. Musíme uznať, že producentom videa sa to podarilo.

3. Disclosure – When A Fire Starts To Burn

Búranie konvencií a konzervatívneho spôsobu života a myslenia vyvolá búrlivú diskusiu. Rovnako sa to podarilo v tomto prípade. Výsledok však pôsobí veľmi pozitívne – úsmev na tvári nám zažiaril. A vám?

2. Ylvis – The Fox

Tak toto je silná káva! Na youtube nájdete nespočetné množstvo interpretov, ktorí sa pokúšajú o recesiu. Málokomu sa však podarí to, čo tejto kapele: Nevieme, čo povedať!

1. Mumford & Sons – Hopeless Wanderer

Ako víťaza sme určili týchto romantických pánov, ktorí si zaslúžili prvenstvo vďaka svojmu inteligentnému humoru a búraniu konvencií. Robia to však ozaj elegantne. Možno naše pocity znásobil retro štýl, ktorého atmosféra dopomohla k tomu, že im ich úlet určite všetci odpustíme a dodáme: Bravó, páni!

Foto: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Leave a Reply