Home / Blog / PR články / Predaj s.r.o.

Predaj s.r.o.

Zvykne sa hovoriť, že jediné skutočné bohatstvo, ktorého má každý človek málo, je čas. Samostatnú kapitolu týkajúcu sa času by mohli písať aj podnikatelia a biznismeni. Problém začína už na samotnom začiatku. Predstavte si situáciu, že si chcete založiť spoločnosť s ručením obmedzeným. Položili ste si otázku, koľko svojho drahocenného času musíte venovať byrokracii? Stáva sa Vašou neobľúbenou, nanútenou, no nevyhnutnou spoločníčkou aj na niekoľko týždňov. Dnes sa jej však nemusíte zákonite podriadiť. Máte aj iné možnosti. V súčasnosti je vo svete obrovským TOP predaj s.r.o. na kľúč. Využitím takejto služby dostávate absolútnu expresnosť, kvalitu a záruku bezpečnosti. Získate vlastnú firmu už…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

Zvykne sa hovoriť, že jediné skutočné bohatstvo, ktorého má každý človek málo, je čas. Samostatnú kapitolu týkajúcu sa času by mohli písať aj podnikatelia a biznismeni. Problém začína už na samotnom začiatku. Predstavte si situáciu, že si chcete založiť spoločnosť s ručením obmedzeným. Položili ste si otázku, koľko svojho drahocenného času musíte venovať byrokracii? Stáva sa Vašou neobľúbenou, nanútenou, no nevyhnutnou spoločníčkou aj na niekoľko týždňov. Dnes sa jej však nemusíte zákonite podriadiť. Máte aj iné možnosti. V súčasnosti je vo svete obrovským TOP predaj s.r.o. na kľúč. Využitím takejto služby dostávate absolútnu expresnosť, kvalitu a záruku bezpečnosti. Získate vlastnú firmu už do troch hodín. Takáto spoločnosť, s ktorou možno ihneď podnikať, sa zvykne nazývať aj ready made. V praxi to potom znamená, že Vám odpadnú starosti so zdĺhavým vybavovaním. Svoju firmu si jednoducho kúpite a môžete sa začať naplno venovať jej rozvoju. Konateľom odkúpenej spoločnosti sa stávate ihneď po podpísaní dokumentov.

Heslom úspešného podnikateľa Georga Knellera je i to, že kreatívne myslenie znamená pozerať sa na veci, ktoré berieme ako samozrejmosť, nanovo. Pozrime sa teda na zakladanie spoločnosti z troška iného pohľadu.

Výhodou kúpi spoločnosti na kľúč nie je iba šetrenie Vášho času, ale aj financií. Dobrí predajcovia Vám ponúknu len také firmy, ktoré nie sú zaťažené záväzkami, ale ani poznamenané pohľadávkami. Môžete sa spoľahnúť, že Vaša firma bude ako novonarodené dieťa, čistá, a teda pripravená na to, aby ste ju formovali. Energiu, ktorú sa Vám podarí ušetriť vďaka tomu, že nemusíte behať po úradoch, môžete využiť na realizáciu svojich obchodných plánov. Rýchlosť, spoľahlivosť a diskrétnosť je pri ready made tradičným štandardom.

prevziať

Firmy ponúkané na takýto predaj nikdy nevykonávali podnikateľskú činnosť, základné imanie je splatené v plnej výške, majú pridelené svoje DIČ a sú zapísané v Obchodnom registri. Ich nálepkou je tiež účtovná čistota a získavate garanciu, že tretie osoby si na ne nebudú nárokovať.

Zo širokého portfólia firiem si môžete vyberať takú, ktorá najlepšie vyhovuje Vášmu predmetu podnikania. Paletu dotvárajú platcovia i neplatcovia DPH, staršie, ale i novšie spoločnosti.

Skúsení biznismeni vedia, že tou najvzácnejšou a najpoužívanejšou mincou, ktorá je nevyhnutná pre ich obchodné nadšenie, je „dobrá rada“. Nie nadarmo sa jej zvykne pripisovať hodnota vzácnejšia ako zlato. Svet podnikania nie je jednoduchou záležitosťou, preto si vždy vypočujte dobre mienené rady a usúďte, či stojí za to naslúchať im. Základným mostíkom k tomu, aby ste mohli pokoriť nástrahy, ktoré pre Vás podnikanie pripravilo, je stanoviť si cieľ. Jeho dosiahnutie Vás bude hnať dopredu. A readymade čaká na to, aby Vám túto cestu uľahčila. Spoločnosť s.r.o. má obmedzené ručenie, preto ste oveľa lepšie chránení ako drobní živnostníci. Minimalizujú sa tak i riziká prípadného neúspechu či zlyhania.

Teraz je ten správny čas, aby ste sa aj vy zapojili do revolučnej vlny, ktorá je vo svete tak dobre známa a zjednodušili si svoj významný štart za úspechom.

Na záver nechajme prehovoriť Johna W. Gardnera: „Cynik hovorí, že jeden človek nedokáže urobiť nič, no práve ten jeden obyčajný človek dokáže urobiť hocičo.“

Držíme Vám palce pri realizovaní svojho vysnívaného „hocičoho“.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Foto: e-serocky.sk

Leave a Reply