Home / Móda / Pánské zimné bundy: vyberte si z nových trendov

Pánské zimné bundy: vyberte si z nových trendov

Nebude to trvať dlho a čoskoro neúprosne udrie zima, na ktorú je potrebné sa vopred pripraviť a vybaviť sa hrejivým oblečením! Boj proti nevľúdnej zime vám pôjde najlepšie v teplej zimnej bunde. Ak ju ešte ani dnes nemáte prichystanú, či v horšom prípade – ak ju ešte ani len nemáte a ste bez predstavy, aká by vám vyhovovala najviac, stačí sa pozrieť na novú módnu úrodu, s ktorou tohtoročná zima prišla a ktorá vám výber rozhodne uľahčí.

Ilustraný obr

Nezvyčajné štýly pre každého

Pánske zimné bundy prinášajú celý rad jedinečných dizajnov. V tejto sezóne letia športovo ladené bundy, no i rovné modely s jednoradovým alebo dvojradovým zapínaním. Návrhári tiež ponúkajú vypchané bundy, bundy vyrobené z kožušiny a rôznych tkanín. Čo sa týka dĺžky, top sú bundy končiace na úrovni pásu, prípadne tesne pod ním. Strihová asymetria je tento rok samozrejmosťou.

02

03

Kožušina sa drží v popredí

Ideálnym materiálom zimných búnd je kožušina, ktorá je tento rok ešte viac ako po minulé roky v móde. V ponuke sú mnohé varianty – rôzne dĺžky, farby a typy kožušín. Napríklad bundy s kožušinovou odnímateľnou podšívkou, kožušinovými goliermi, či rukávmi, prípadne celokožušinové modely môžu byť len malou predzvesťou toho, čo kožušina prináša. Tento rok letia prírodné i umelé „našuchorené“ kožušiny.

04

Prešívané hladké bundy

Univerzálnym a súčasne módnym variantom sú prešívané zimné bundy v jednoduchých farbách bez ozdôd. Stretnúť sa môžete s celým radom štandardných i neštandardných štýlov. Obliecť si tak môžete voľné, vypasované, či „oversize“ modely.

05

Kabáty mnohých štýlov

Ak uprednostňujete skôr kabáty, aj tu máte možnosť výberu. Tohtoročná sezóna „fandí“ maxi kabátom, trenčkotom , koženým kabátom, letí ale aj pea coat či kabáty v army štýle. Samozrejmosťou je rôznorodosť materiálov i strihov. Z farieb je najviac v móde čierna a hnedá.

 06

Vesty ako horúci trend

Jeden z najväčších hitov sezóny sú vesty z hrejivej vlny či kožušiny. Okrem iného sú skvelou voľbou aj prešívané modely.

 07

„Namiešané materiály“

Návrhári pri tvorbe búnd použili rad materiálov, ktoré šikovne skombinovali. Jedná sa predovšetkým o kožušinu, kožu, džínsovinu, semiš aj džersej.

08

Farby podľa poslednej módy

Podľa aktuálnych trendov sú najviac in bundy vo farbách čiernej, šedej, hnedej, béžovej, horčicovej, modrej, vínovej a zelenej, no funguje aj ich vzájomná kombinácia! Nebojte sa malého experimentovania!

                                                                                                                                                                                                                                                    Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

 

 

Leave a Reply