Home / Nezaradené / Čo chcú čítať muži?

Čo chcú čítať muži?

Partnerské vzťahy, móda, zdravie, kozmetika, diéty či najnovšie novinky zo sveta celebrít – to istotne nie sú témy, ktoré zaujmú väčšinu našich mužov. Hovorí sa, že výnimka potvrdzuje pravidlo, ale slovenský mediálny priestor akosi zabúda na to, čím žije priemerný slovenský muž a tak je mužský čitateľ skôr prinútený vyhľadávať zahraničné zdroje, ktoré ho zaujmú. Internet je dokonca plný článkov o tom, čo muži chcú. Problémom však je, že ich zväčša píšu ženy! Čo tak spýtať sa priamo mužov, čo potrebujú a pripraviť pre nich to, čo majú radi? To sa pokúsi zmeniť nový slovenský magazín, ktorý každý mesiac prekvapí…

Review Overview

User Rating: 0.23 ( 3 votes)

Partnerské vzťahy, móda, zdravie, kozmetika, diéty či najnovšie novinky zo sveta celebrít – to istotne nie sú témy, ktoré zaujmú väčšinu našich mužov. Hovorí sa, že výnimka potvrdzuje pravidlo, ale slovenský mediálny priestor akosi zabúda na to, čím žije priemerný slovenský muž a tak je mužský čitateľ skôr prinútený vyhľadávať zahraničné zdroje, ktoré ho zaujmú. Internet je dokonca plný článkov o tom, čo muži chcú. Problémom však je, že ich zväčša píšu ženy! Čo tak spýtať sa priamo mužov, čo potrebujú a pripraviť pre nich to, čo majú radi? To sa pokúsi zmeniť nový slovenský magazín, ktorý každý mesiac prekvapí všetkých slovenských mužov!

Pre slovenského muža, ktorý má rád svoju krajinu, pekné slovenské ženy a zároveň chce byť informovaný o všetkých aktuálnych novinkách v témach, ktoré ho zaujímajú, prichádza konečne riešenie – magazín SLOVAK MAN. Kvalitný obsah, ktorý bude ako ušitý pre Slovákov nájdeme v časopise, ktorý si kladie za cieľ byť svojmu čitateľovi skutočne čo najbližšie. Už žiadne vyhľadávanie slovenských aktualít na rôznych weboch. Ten, kto miluje Slovensko, si nájde všetko potrebné na jednom mieste. Slovenská príroda, mestá, šport, kultúra, ale tiež slovenské dievčatá – o tom si vždy aktuálne prečítame v mesačníku, ktorý neunudí rozsiahlymi a monotónnymi textami.

slovak man

Prehľadnosť, jednoduchosť, miestami výstrednosť – to je presne to, čo majú muži radi! Čaká vás balancovanie na hrane, milí páni. Kontroverznosť, nie však bulvárnym spôsobom typicky „ženských“ časopisov vás určite osloví. Určite oceníte aj moderný dizajn obálky, na ktorom si zakladatelia časopisu dajú ozaj záležať. V kombinácii s témami, ktoré vás obohatia o nové poznanie, budete istotne príjemne prekvapení.

Časopis SLOVAK MAN prináša však výzvu aj pre typické slovenské devy! Na sociálnej sieti Facebook bola spustená súťaž o najkrajšiu „home made“ fotku typickej Slovenky. Pre dievčatá, ktoré majú záujem o fotenie do časopisu, je to výzva zviditeľniť sa a pre mužov tiež možnosť hlasovať za dámy, ktoré by radi videli na stránkach svojho časopisu, ktorý v januári odštartuje svoje pôsobenie na slovenskom trhu.

Žiadny strach, aj tí, ktorí by pozabudli a nevšimli si časopis Slovak Man v tlačenej podobe, sa dozvedia vždy aktuálne informácie o novom čísle na Facebooku, cez Twitter alebo Google+. Tvorcovia časopisu budú prinášať vždy pútavé intrá k článkom, aby čitateľov inšpirovali a motivovali. Za symbolickú sumu si budete môcť časopis stiahnuť aj do svojho tabletu, počítača či mobilu.

Milí páni, časopis Slovak Man bude s vami všade. Prinesie tiež zaujímavé videá, ktoré môžete posielať aj VY! Staňte sa súčasťou časopisu, ktorý je tu pre vás. Sledujte na sociálnych sieťach novinky a v januári hľadajte v obchodoch atraktívnu obálku!

Foto: slovakman.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply