Home / Bývanie / Aj Slovensko ponúka luxus!

Aj Slovensko ponúka luxus!

Mnohokrát človek zabúda na to, že nie je potrebné cestovať za luxusom tisícky kilometrov. Túto tézu potvrdzuje aj luxusný apartmán na strednom Slovensku, ktorý sa môže pýšiť nielen kvalitným návrhom dizajnérov a vybavením priestorov, ale aj dobrým menom u zahraničných turistov. Pozrime sa spoločne, čo ponúka. Mesto Bojnice je známe vďaka svojmu zámku, kúpalisku a zoologickej záhrade. Dlhodobo je obľúbeným miestom pre relax. V tomto meste sa nachádza aj luxusný priestranný apartmán. Skutočne štýlový apartmán bol vybudovaný slovenskými architektmi z firmy RULES. Majitelia chceli priestranný, moderný apartmán s terasou, ktorú obklopuje výhľad na krásy mesta Bojnice. Uznajte sami, že sa im…

Review Overview

User Rating: 1.21 ( 4 votes)

Mnohokrát človek zabúda na to, že nie je potrebné cestovať za luxusom tisícky kilometrov. Túto tézu potvrdzuje aj luxusný apartmán na strednom Slovensku, ktorý sa môže pýšiť nielen kvalitným návrhom dizajnérov a vybavením priestorov, ale aj dobrým menom u zahraničných turistov.

Pozrime sa spoločne, čo ponúka.

Mesto Bojnice je známe vďaka svojmu zámku, kúpalisku a zoologickej záhrade. Dlhodobo je obľúbeným miestom pre relax. V tomto meste sa nachádza aj luxusný priestranný apartmán. Skutočne štýlový apartmán bol vybudovaný slovenskými architektmi z firmy RULES. Majitelia chceli priestranný, moderný apartmán s terasou, ktorú obklopuje výhľad na krásy mesta Bojnice. Uznajte sami, že sa im to podarilo.

Bojnice 3

 

Bojnice 4

 

Obývacia miestnosť je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Odtiene modrej v kombinácii s bielou a s využitím drevených prvkov sa dizajnéri snažili o oddelenie týchto miestností. Výsledok je naozaj očarujúci – veľmi príjemné a priestranné prostredie. Uznajte: kto by nechcel v takomto prostredí bývať?!?

 

Bojnice 5

 

Medzi ďalšie použité materiály patrí sklo, oceľ a svetlé kombinácie farieb. Terasu tvoria presklené dvere a okná, ktoré umožňujú dokonalý výhľad. Čarovná je tiež priestranná a dokonale presvetlená kúpeľňa. Dizajnéri nezabudli ani na deti – detský kútik je farebný, pohodlný a rovnako priestranný.

Bojnice 6

 

Bojnice 7

 

Zdroj: goodshomedesign.com

Foto: rules.sk

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Leave a Reply