Home / Nezaradené / Zažite ohnivú jazdu!

Zažite ohnivú jazdu!

Pre všetkých nadšencov adrenalínových športov a rýchlej jazdy autom prinášame niečo, čo ste ešte nevideli a nezažili: pohľad z kabíny raketového auta Bloodhound SSC. Animácia, ktorú autori videa pripravili istotne nenechá mužov, ale i ženy bez emócie. Predstavte si jazdu takýmto vozidlom - ohnivá jazda! Obdivovateľov podobných animácií určite poteší aj podrobný popis, ako celý tento "zázrak" funguje. Raketové auto odštartuje prvýkrát v roku 2014 v Hakskeen Pan v Južnej Afrike. Trúfate si na takú jazdu?Dnes si pozrime spoločne, čo to znamená rozprúdiť "auto" na neuveriteľných 1600 km/hod. Dámy a páni, prosím, pripútajte sa! Foto: freedigitalphotos.net  

Review Overview

User Rating: 1.5 ( 3 votes)

Pre všetkých nadšencov adrenalínových športov a rýchlej jazdy autom prinášame niečo, čo ste ešte nevideli a nezažili: pohľad z kabíny raketového auta Bloodhound SSC. Animácia, ktorú autori videa pripravili istotne nenechá mužov, ale i ženy bez emócie. Predstavte si jazdu takýmto vozidlom – ohnivá jazda! Obdivovateľov podobných animácií určite poteší aj podrobný popis, ako celý tento “zázrak” funguje.

Raketové auto odštartuje prvýkrát v roku 2014 v Hakskeen Pan v Južnej Afrike. Trúfate si na takú jazdu?Dnes si pozrime spoločne, čo to znamená rozprúdiť “auto” na neuveriteľných 1600 km/hod.

Dámy a páni, prosím, pripútajte sa!

Foto: freedigitalphotos.net

 

Leave a Reply