Home / Nezaradené / Ako sa zabávajú študenti v zahraničí?

Ako sa zabávajú študenti v zahraničí?

Bláznivé študentské tradície sú súčasťou niekoľkých akadémií a univerzít po celom svete. Niektoré krajiny sú v reakciách na výstrednosť študentov veľmi kritické a pobúrené, iné školy naopak súperia v tom, kto bude extravagantnejší, kreatívnejší či odviazanejší. O čo ide? Škola v Ohio - to sú študenti, ktorí každoročne organizujú v zimnom období hromadnú disco zábavu v studenej vode. Študenti Macalester College sa navzájom podporujú v radosti z prvej sexuálnej skúsenosti - možno trošku nezvyčajným spôsobom. Standfordská univerzita má svojskú tradíciu: pri prvom septembrovom splne mesiaca študenti organizujú najväčší bozkávací festival, aký si len vieme predstaviť. Konkurenciou je tradičný beh v…

Review Overview

User Rating: 1.41 ( 4 votes)

Bláznivé študentské tradície sú súčasťou niekoľkých akadémií a univerzít po celom svete. Niektoré krajiny sú v reakciách na výstrednosť študentov veľmi kritické a pobúrené, iné školy naopak súperia v tom, kto bude extravagantnejší, kreatívnejší či odviazanejší.

O čo ide?

Škola v Ohio – to sú študenti, ktorí každoročne organizujú v zimnom období hromadnú disco zábavu v studenej vode. Študenti Macalester College sa navzájom podporujú v radosti z prvej sexuálnej skúsenosti – možno trošku nezvyčajným spôsobom. Standfordská univerzita má svojskú tradíciu: pri prvom septembrovom splne mesiaca študenti organizujú najväčší bozkávací festival, aký si len vieme predstaviť. Konkurenciou je tradičný beh v spodnom prádle, organizovaný študentmi UCLA.

Oveľa viac sa dozviete v nasledujúcom videu.

Foto: freedigitalphotos.net

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Leave a Reply