Home / Móda / Mary ulietava na zľavách: februárový výpredaj oblečenia

Mary ulietava na zľavách: februárový výpredaj oblečenia

Wau! A je to tu. I tento rok sú pre vás pripravené úžasné februárové zľavy až do výšky 60%! Takže, pokiaľ ste dostali pod stromček peniaze a chystáte sa nakúpiť si nové oblečenie, nastal ten pravý čas práve pre vás. Pozrite sa na úžasné módne kúsky, ktoré si práve teraz máte možnosť zakúpiť v zľave.

Veď povedzte, kto by dnes nemiloval nakupovanie oblečenia? Naviac v zľave a z pohodlia domova? V e-shope mary-fashion.sk sme pre vás pripravili niekoľko tipov na skvelé zľavnené oblečenie. Za super cenu si tak môžete zakúpiť práve teraz napríklad pánske džínsy, dámske tričká s dlhým rukávom alebo luxusné dámske doplnky, ako sú kabelky alebo peňaženky.

Pánske oblečenie v zľave

Pánske svetlé džínsy

Tieto pánske džínsy zaujmú na prvý pohľad. Módny strih (rovné nohavice), pohodlný materiál a svetlo modrá farba sú tým pravým pre každého moderného muža, ktorý vsádza na vlastný štýl a kvalitu. Tieto pánske rifle sú od značky R-Neal, ktorá je zárukou kvality a nadčasovosti.

1

Pánske košele

Čo si obliecť k pánskym džínsam? No predsa košeľu! Pokiaľ zvolíte tú v bielom prevedení, získate skvelý ležérny štýl, ktorý sa hodí ku každému mužovi. Biela pánska košeľa od značky CARISMA sa vyznačuje kvalitným materiálom a nadčasovým dizajnom. Veľmi pekne a netradične vyzerajú i čiernobiele kockované detaily.

2

Pánske tričko s kapucňou

Rozhliadate sa po originálnom pánskom tričku? Skvelým kúskom, ktorý oživí váš šatník je zaručene toto tričko s kapucňou a módnymi neónovými šnúrkami, v ktorom vás jednoducho nikto neprehliadne. Určite tak oceníte módny slim fit strih a pohodlný materiál.

3

Dámske oblečenie v zľave

Dámske koktejlové šaty

Plesová sezóna je v plnom prúde a vy ešte nemáte šaty, v ktorých zažiarite? Vsaďte na malé čierne koktejlové šaty od obľúbenej značky Fashion Girl. Tieto luxusné čierne spoločenské šaty sú elegantné a vytvárajú krásnu ženskú postavu. Na prvý pohľad zaujme saténová stuha i krajkované zdobenie, Ide o šaty v populárnom francúzskom štýle, ktorý zaviedla legendárna Coca Chanel. Okrem plesovej sezóny ich využijete i pre ďalšie spoločenské udalosti.

4

Dámska vesta

Módny a praktický kúsok oblečenia, ktorý môžete kombinovať s džínsami, legínami alebo športovejšou sukňou. Dámska vesta má stále svoj štýl, hlavne pokiaľ je ozdobená krásnym hrejivým kožúškom. Atraktívna azúrovo modrá farba vystupuje v kontraste s tmavším úpletom na zadnej časti. Prešívaná vesta je vhodná pre nosenie nielen v zime, ale taktiež na jar či na jeseň.

5

Dámska hnedá kabelka

Luxusná dámska kabelka by nemala chýbať žiadnej žene. Táto kabelka gréckej značky VERDE v hnedom prevedení je vyrobená z kvalitnej ekokože. Kabelky VERDE sa vyznačujú originálnym a nadčasovým dizajnom, ponúka dostatok priestoru a kvalitný materiál je zárukou dlhej životnosti.

6[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk

 

Leave a Reply