Home / Blog / Spoločenské a koktejlové šaty: šmrncovné, módne a lacné!

Spoločenské a koktejlové šaty: šmrncovné, módne a lacné!

Chystáte sa na firemný ples, stužkovú, maturitu, či inú spoločenskú udalosť? Zistili ste, že nemáte nič na seba a rozhliadate sa po spoločenských šatách, ktoré majú šmrnc, sú podľa najnovšej módy a nezrujnujú vašu peňaženku? Mary pre vás pripravila niekoľko horúcich tipov na koktejlové šaty.

Koktejlové šaty patria vôbec k najobľúbenejším spoločenským šatám medzi ženami. Dôvod je prozaický – sú slušné, elegantné a obliecť si ich môžete na rôzne príležitosti. Taktiež koktejlky podliehajú najnovšej módnej vlne.

Čo sa týka farby, tento rok sa nosia čierne šaty v kombinácií so zlatými alebo striebornými detailmi. Určite ale nezatracujte ani iné farby. Spoločenské šaty vyniknú i v červenej, hnedej alebo fialovej farbe. Stále sa nosia i krajky alebo priesvitné látky.

Čierne koktejlové šaty

Malé čierne sú nestarnúcou klasikou už od dôb Coco Chanel, ktorá ich preslávila. Tieto vysoko elegantné šaty od značky Ethina sú v oblasti pásu a pod prsiami ozdobené striebornou niťou. Vytvárajú krásnu ženskú postavu. Kvalitný materiál a perfektný strih zaisťuje pohodlné nosenie a možnosť obliecť si tieto šaty pre rôzne príležitosti.

1

Červené spoločenské šaty

Tieto luxusné peplun šaty z kolekcie Ayanapa z vás rozhodne spravia neprehliadnuteľnú hviezdu akéhokoľvek večierku. Oblečte si ich, pokiaľ nechcete zapadnúť v dave! Červená farba dokonale zaujme na prvý pohľad. Šaty sú doplnené ozdobným elegantným volánom – to práve pre ženy, ktoré majú rady štýl. Upozorníme ešte na guľaté vypchávky v oblasti dekoltu, ktoré vytvárajú príťažlivé poprsie.

2

Čierno-zlaté koktejlové šaty

Keď chcete zažiariť a byť elegantná, dokonalým riešením sú tieto koktejlové šaty z novej kolekcie značky M&G. Kombinácia čiernej a zlatej farby sú tým pravým pre každú ženu, ktorá sleduje módne trendy. Nechýba ani flitrové zdobenie, ktoré je skutočným hitom tohtoročnej plesovej sezóny. Nápadité a elegantné šaty, ktoré oslovia každú ženu.

3

Hnedé spoločenské šaty

Hnedá je farbou tohtoročnej sezóny a objavuje sa i na koktejlových šatách. Na hnedú vsadila i značka Ethina, ktorá predstavila tieto úžasné spoločenské šaty, ktoré si môžete obliecť ku každej príležitosti. Všimnite si netradičný strih, ktorý vytvára peknú postavu a taktiež perlové ozdobenie. To zaujme na prvý pohľad.

4

Rockerka v spoločnosti

Pokiaľ ste priaznivcom netradičného obliekania a dušou rockerka, jednoducho dievča, čo sa nebojí, tak vás určite zaujmú tieto spoločenské šaty s originálnou potlačou kvetín. Sú skutočne jedinečné a perfektne obopínajú postavu.

ilustračný obrázok[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: mary-fashion.sk

Leave a Reply