Home / Ostatné / Sú svadobné obrúčky zo zlata naozaj tou najlepšou variantou?

Sú svadobné obrúčky zo zlata naozaj tou najlepšou variantou?

GetThumbSvadba a zlato tvoria podľa mnohých nerozlučnú dvojicu a práve preto zostávajú tejto kombinácií už akosi tradične verní. Nik netvrdí, že zlato musíte počas svadobného dňa úplne vypustiť, no skúsili ste sa niekedy zamyslieť nad tým, či sú zlaté svadobné obrúčky skutočne najlepšou voľbou? Nechápete? Nuž, v skratke asi toľko, že pokiaľ vám ide o cenovo hodnotný šperk, tak je zlato skutočne tou najsprávnejšou voľbou. Je to ale všetko, na čom záleží? A čo taká kvalita? Nechcete predsa, aby sa vám symbol večnej lásky rokmi znehodnotil a stratil na sviežosti. Pokiaľ bola vaša voľba dosiaľ obmedzená iba na biele či žlté zlato, tak sa vám teraz pokúsime rozšíriť paletu výberu o kúsky, ktorých výrobným materiálom je titán, volfrám alebo chirurgická oceľ. Neprípustné, vravíte si?  A prečo? Len preto, že si vaši prarodičia zvolili zlato a bez neho to jednoducho nejde? Alebo si vari myslíte, že bez pozlátky nedokážete dostatočne vyjadriť veľkosť svojich citov? Záruka kvality a s tým možno i zosobnenie kvalitnej lásky je málo? Tradícia je jedna vec, ale treba si uvedomiť, že žijeme v 21. storočí, kedy sa už nik nechce zväzovať konvenciami a nechávať sa presvedčiť o tom, čo je najlepšie, hoci možno sám nie je o tom celkom presvedčený.

Cenovú hodnotu zlatu nikto neberie, ak sa teda chcete držať tohto, tak potom v poriadku. No „traja mušketieri“ volfrám, titán a chirurgická oceľ sú akousi „kráľovskou pečaťou“ kvality a ochranou trvácnosti vášho šperku. Rovnako ako v príbehu, kde udatní muži pomáhali zachrániť kráľovnin šperk a s ním i jej manželstvo s kráľom, aj naši “malí mušketieri” ochránia váš šperk lásky, vaše svadobné obrúčky, pred neprajným zubom času, ktorý by sa chcel do nich zahryznúť.

Keďže nám majú tieto materiály skutočne čo ponúknuť, tak sa poďme s nimi zoznámiť troška detailnejšie.

Volfrám – najlepšia voľba, ak ste sa rozhodli uprednostniť kvalitu. Nebudeme vôbec preháňať, keď prehlásime, že obrúčky z volfrámu vám vydržia večne. Vďaka svojej štruktúre je ich možné poškodiť iba diamantom a korundom, pretože iba tieto sú od neho tvrdšie. Vašim obrúčkam teda nehrozí žiadna deformácia.

Titán – väčšina ho pozná iba ako materiál využívaný v letectve. No ako vidíte, je možné využiť ho i pri tak nežnej drobnosti ako sú svadobné obrúčky. Je tvrdý a odolný voči poškodeniu. Jeho obrovským plusom je i to, že nevyvoláva alergické reakcie.

Chirurgická oceľ – i materiál ženského rodu môže mať statnú silu. Chirurgická oceľ je pevnejšia a tvrdšia ako zlato. Aj z tohto dôvodu si vyslúžila čestné miesto v skúške kvality a výdrže.

Tak čo poviete, hodnota alebo kvalita? Láska si zaslúži spečatiť silným putom, nemyslíte?

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: anjelskydiabolske.sk

Leave a Reply