Home / Nezaradené / TopReality.sk – diskrétna logika

TopReality.sk – diskrétna logika

topreality-logoSte vo svete realít ako ryba vo vode, alebo sa naopak potrebujete zorientovať? TopReality.sk je server, ktorý vznikol ako skvelá alternatíva pre odborníkov i laikov. O jeho obľúbenosti medzi širokou verejnosťou vypovedá i vysoká návštevnosť, ktorá ho radí medzi najúspešnejšie slovenské webové stránky. Denne tu zavíta viac ako 35.000 návštevníkov. Niet teda pochýb, že ide o skutočnú jednotku na trhu s realitami. Písal sa rok 2007, keď portál odštartoval svoju cestu a o tom, že sa mu darí, niet pochýb. Nájdete tu cez 150.000 inzerátov a registrovaných je tu až 3.000 realitných kancelárií. Čísla, štatistiky, ale najmä reálna spokojnosť klientov a návštevníkov sú pre tento server tou najlepšou vizitkou.

Dostať sa do komunity tohto úspešného sveta realít nie je vôbec problém. Stačí, keď sa zaregistrujete a jednoducho sa veziete na tej správnej vlne, ktorá Vás bude sprevádzať, kým nenájdete to, čo hľadáte. Každá novoregistrovaná spoločnosť získava bonus v podobe 30 dňovej inzercie zdarma. Ak váhate, či inzerovať práve tu, tak možno Vás presvedčí skutočnosť, že v pomere ceny a návštevnosti sa TopReality.sk radia k najlacnejším svojho druhu. Môžeme teda celkom pokojne tvrdiť, že vaše peniaze nie sú tomuto serveru ukradnuté a snažia sa ich ušetriť tou najlepšou možnou cestou. Ponuky všetkých inzerentov sú automaticky prepojené s najväčšou sieťou realitných kancelárií na Slovensku. Portál Vám garantuje istotu, že pokrýva viac ako 50 % slovenského trhu s realitami.  Profesionálny tím disponuje okrem flexibilnosti aj príjemným vystupovaním, zodpovednosťou a ochotou vždy vám poradiť. Pokiaľ stojíte na rázcestí voľby vašej reklamnej stratégie, tak v tom prípade sa môžete zveriť aj do odborných rúk presne cieleného média, ktoré TopReality.sk zaručene predstavujú.

3666001-1-5

Kupujúci uchádzajúci sa o byty, si môžu vyberať z pestrej a širokej palety prepracovanej ponuky. Neustále aktualizované reality určite uspokoja vaše potreby a vy si vyberiete to, čo bude spĺňať i tie najprísnejšie parametre. Domy, najlukratívnejšia investícia, sen nejedného z nás, sa odrazu stávajú dostupnejšími. Najširšia ponuka nehnuteľností vám rozjasní obzor a vy si uvedomíte, že by stálo za to ísť si za svojím snom. Chalupa, rodinný dom či útulná chata tu na vás čakajú takpovediac na „zlatom podnose“. Realitný blog vás prevedie svetom realít bez bolesti, priamo a účelne. Určite si nenechajte ujsť množstvo zaujímavých tém a aktualít. Svoje významné miesto tu zastupujú aj ankety a fotoalbumy.

Pokiaľ chcete investovať, tak určite do realít, pretože si stále držia svoju pozíciu. Možno pokukujete, čo zaujímavé vám môžu poskytnúť v sekcii „pozemky“. Nemusíte sa obávať, i v tejto oblasti vám TopReality.sk vedia poradiť. Zdanlivo chaotický svet nehnuteľností tak odrazu získa diskrétnu logiku, poriadok a nadštandardné usporiadanie. I toto je cieľom tohto portálu, ktorý vás touto cestou pozýva, aby ste sa o jeho kvalitách presvedčili na vlastné oči.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: topreality.sk

Leave a Reply