Home / Móda / Aj v džínsoch moderné a elegantné

Aj v džínsoch moderné a elegantné

Napriek meniacim sa módnym trendom džínsy zostávajú stále v kurze. Mení sa len strih, farebné kombinácie ako aj zladenie s ostatnými kusmi oblečenia a módnymi doplnkami. Záleží teda od vás, ako pristúpite k všeobecným trendom a zároveň sa trošku odlíšite. Nie je to vôbec ťažké. Aj v džínsoch sa stále môžete cítiť príťažlivo, moderne a dokonca elegantne.

Dlhé nohy – optický klam

Džínsy ako jedny z mála typov nohavíc majú jednu obrovskú výhodu. Pri správne zvolenom strihu opticky predlžujú vaše nohy, čo upúta pohľady nielen mužov, ale i ostatných žien, ktoré vám môžu závidieť. Naša rada: nebojte sa zvoliť mierne rozšírený strih džínsov, prípadne veľmi obtiahnutý. Pri zaujímavej kombinácii jednoduchých farieb a vzorov s prvkami jemnej elegancie a zároveň pohodlnosti dosiahnete pozitívny výsledok a budete sa tiež cítiť spokojne. Skúste sa inšpirovať nasledujúcou fotografiou. Po náročnom dni plnom nákupov však nezabudnite na doplnky. Nikam už nemusíte chodiť, nakúpte online a váš outfit rozumne dotvorte napríklad luxusnými hodinkami.

Téma doplnky stále aktuálna

O dokonale zladených džínsoch s topánkami či kabelkou zrejme nemusíme ani písať. Pár maličkostí, na ktoré je však mnohokrát zabúdané najmä vo chvíli, kedy chceme zanechať moderný nádych a príjemný dojem u okoloidúcich, by sme nemali podceniť. Ako sme už vyššie spomenuli, skutočne je nevyhnutné nezabudnúť na správny výber hodiniek. Prečo? Dotvoria dizajn, ale osoby, ktoré ich nosia, dokážu pôsobiť veľkolepo, elegantne a sebaisto. Ak ste fanúšíkmi elegancie, tie správne tipy pre dotvorenie vášho džínsového outfitu nájdete tu. Strieborný či bronzový dizajn sa dokonalo hodí k nášmu návrhu, ktorý sme pre vás pripravili na vyššie uvedenej fotografii. Fantázii sa však medze nekladú. Je rovnako veľmi ľahké ponechať masívnejší či trošku športovejší dojem a zamerať sa oveľa viac na výstredný doplnok na ruke. Nebojte sa expermintovať. Pre odvážnejších je možné pustiť sa aj do na prvý pohľad zložitých tvarov, väčších veľkostí hodiniek či čiernej farby. Cenovo dostupné hodinky Diesel patria medzi obľúbených favoritov, keď ide o vytvorenie dojmu veľkoleposti. Nechajte sa inšpirovať a ešte dnes premýšľajte o zmene.

 [plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Foto: freedigitalphotos.net

 

 

Leave a Reply