Home / Blog / PR články / Aj vy môžete vyzerať ako Kate Upton!

Aj vy môžete vyzerať ako Kate Upton!

Ak patríte medzi dámy, ktoré strávia minimálne hodinu denne pred zrkadlom a rozhorčene kritizujú každú nepríjemnú krivku na tele, vedzte, že známa fitness trénerka – Kate Upton – by vám povedala jedno: pokiaľ ide o vaše telo, dostanete to, čo mu dáte! Neznamená to stráviť hodiny na bežeckom páse alebo sa zničiť v posilňovni. Skôr ako kvantita je dôležitá kvalita a správne rozhodnutia, akým smerom sa vybrať. My vám dnes prinášame zopár trikov, ako vyzerať a cítiť sa viac ako len dobre.

1. Chce to jasný plán!

V prvom rade sa musíte rozhodnúť, čo je vaším cieľom. Cieľ musí byť dosiahnuteľný a merateľný. Zvoliť si primerane reálny cieľ môže byť niekedy skutočne náročné. Určite poznáte ten pocit, že chceme mať všetko hneď. Takto to ale, milé dámy, nepôjde. Odpovedzte si na základné otázky: Ste športovec-nováčik? Kedy ste boli naposledy vo fitku? Oddychujete? Trávite svoj voľný čas ležaním na pláži, nákupmi v atraktívnych nákupných strediskách alebo prechádzkou v lese? Nie nadarmo sa vraví: pomaly ďalej zájdeš. Nechajte si poradiť od odborníkov a prečítajte si o tom, ako si zvoliť správny harmonogram. Nenaskakujte na rozbehnutý vlak, počkajte si na loď, ktorá vás odvezie do cieľa.

2. Úsmev o vás prezradí veľa!

Makanie na svojom tele často nestačí. Jar je symbolom znovuzrodenia. Pre vás je tu príležitosť rozkvitnúť do slnečného svetla. Okrem pekne formovanej postavy v plavkách o vás veľa prezradí aj úsmev. Možno by ste sa však našli v príbehu človeka, ktorý pravidelne navštevuje zubného lekára, ale stále niečo nie je v poriadku a obávate sa usmiať, pretože vaše zuby nie sú dostatočne biele. Žiadny strach, poradí vám veľké množstvo odborníkov, ktorých nájdete napríklad na stránke bieliace-pasiky.com, kde sa dočítate viac o riešení tohto pomerne zanedbateľného problému, ale príležitosti ako zažiariť v jarných lúčoch slnka.

3. Nebojte sa elegantných šiat s výstrihom!

Ešte stále si nie ste istá, či nazbierate odvahu a oblečiete si krásne šaty, v ktorých vynikne vaša postava? Športujete, jete zdravo, ale stále niečo nie je v poriadku a nie ste so svojím telom spokojná? Nevytvárajte si zbytočne stres navyše. Uznávame, že niekedy je potrebné množstvo trpezlivosti, kým človek dosiahne očakávaný výsledok. Obnova býva zväčša náročná, ak ste si stanovili na seba vysoké nároky. Nie je na tom nič neprirodzené. Ste žena, potrebujete sa páčiť a byť so sebou spokojná. Rovnako túžba mať krásne prsia, ktoré vyniknú v nádherných šatách je prirodzená. Darmo vám však môže niekto nahovárať, že vaše prsia sú krásne, ak sa vy sama necítite príťažlivo a spokojne. Vášmu sebavedomiu nepomôže plač! Ženy, ktoré sa rozhodli investovať do svojho vzhľadu vám určite potvrdia, že financovať aj taký zákrok akým je skrášlenie pŕs sa jednoznačne pre psychickú pohodu a vyrovnaný život oplatí. Rovnako fitness trénerka odporúča tento zákrok, ktorý sama absolvovala. Na Slovensku na vás čaká jednoduchá príležitosť: prsné implantáty ARION odporúča mnoho spokojných zákazničiek, ktoré sa rozhodli pre spokojnosť, namiesto plaču. Je na vás, či zostanete sivou myškou, alebo rozkvitnutou gerberou.

 [plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

 

Foto: freedigitalphotos.net

 

Leave a Reply