Home / Ostatné / Chcete sa naučiť hovoriť plynule po anglicky?

Chcete sa naučiť hovoriť plynule po anglicky?

Už sa Vám stalo, že  ste na ulici stretli cudzinca a nevedeli ste prísť na to, ako sa v jeho jazyku povie “dobrý deň”? Nechcete sa viac cítiť trápne, keď sa Vás návštevník z inej krajiny spýta na cestu a vy ho kvôli jazykovej bariére pošlete zlým smerom? Vadí Vám, že nerozumiete textom piesní a neviete, či je vhodné ich opakovať? 

Tu je iba jedno riešenie. Prihláste sa na jazykový kurz. Ak ste si nie istý výberom jazykovej školy, tak si dovolíme odporučiť united-school.sk. Vyučuje sa tu cez Callanovu metódu, ktorá zaručuje, že angličtina sa na Vás bude lepiť už po prvej spoločnej hodine. Hlavným cieľom tejto “jazykovky” nie je naučiť Vás rozumieť, ale hlavne vedieť komunikovať a reagovať.

Prestížna jazyková škola v Košiciach ponúka tiež individuálne služby. Ak sa hanbíte ukázať pred druhými, na akej úrovni je Vaša angličtina, zvoľte si službu UNITED INDIVIDUAL. Výhodou týchto kurzov je nemeniaci sa tútor, intenzívne konverzácie (tu sa Vám určite nestane, že budete hodinu ticho sedieť ako v inej škole), časová  flexibilita, diskrétnosť a ústretovosť. Pokiaľ Vám nebude nejaký termín vyhovovať, dá sa zrušiť alebo nahradiť. Chcete sa prihlásiť do tohto kurzu? Skúste to a uvidíte, že učiť sa jazyky je zábava. Ani nebudete vedieť ako, no odrazu sa budete vzdelávať radi a pôjde to takpovediac “samo”.

Stále vám v hlave vŕta otázka, čo je to vlastne tá Callanova metóda? Ak by sme chceli byť veľmi struční, tak ide o metódu, ktorá sa týka efektívneho vyučovania, kedy je učiaci sa na 100% sústredený. Takouto formou sa vyučuje vo viac ako 26 krajinách sveta. Zo všetkých používaných metód je táto najefektívnejšia a najrozšírenejšia. Pokiaľ Vás zaujala, tak si zistite viacej.

Po skončení kurzu si konečne budete istý, že nabudúce, keď Vás zastaví na ulici anglicky hovoriaci turista, neukážete mu len cestu, na ktorú sa pýtal, ale si s ním aj dobre poklebetíte. Neváhajte sa zastaviť priamo v United School a prihláste sa na ukážkovú hodinu, alebo sa rovno zapíšte na kurz. S istotou môžeme tvrdiť, že to neoľutujete!

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: united-school.sk

 

Leave a Reply