Home / Láska, sex, vzťahy / Žena, ktorá predáva lásku?

Žena, ktorá predáva lásku?

Objatia, dotyky, maznanie… Väčšina z nás to miluje, vyhľadáva a potrebuje. Nie nadarmo sa hovorí, že kto nemá blízko seba človeka, s ktorými by sa mohol objímať, tak mu zostáva jediné – zájsť do lesa, objať strom, a tak čerpať energiu. Alebo… V dnešnej modernej dobe je tu ešte jedna možnosť. Bol by v tom “čert”, keby 21. storočie nevyprodukovalo niečo skutočne unikátne. Takýto „produkt“ môže mať dokonca i meno. V našom prípade je to Jackie Samuel. Ide o 30-ročnú sympatickú ženu, ktorá si na svoje živobytie zarába ako profesionálny „cuddler“, a teda „láskavý človek“.

 

Verili by ste, že takáto práca jej vynesie denne až 260 dolárov? Pozýva k sebe cudzincov, mužov i ženy, aby si u nej doma (Rochester, New York) zdriemli a ona im poskytne životodarné objatie. Jackie si takto platí štúdium a zároveň sa i stará o malého syna. Nech to znie akokoľvek pohoršujúco, činnosť, ktorú táto žena ponúka, je úplne „čistá“, mravná, ba až prekvapujúco milá. Ak by ste si chceli objednať u Jackie hodinové túlenie či maznanie, tak by Vás to vyšlo na 60 dolárov. Takto dokáže potešiť až 30 ľudí týždenne, vrátane dôchodcov a vojnových veteránov. V Amerike je možné asi skutočne všetko. Dalo sa však čakať, že nie každý prijme takúto profesiu pozitívne. V škole jej pohrozili vyhodením a niektorí ju prezývajú prostitútkou.

Ona sama to však celé zhodnotila veľmi pokojne: „Myslím, že som sa narodila s obrovským darom túlenia. Prítulnosť je zdravá, duchovná a zábavná.“

Viacerí klienti sa k nej vracajú opakovane. Niektorí ju navštívia len zo zvedavosti, iní si potrebujú kompenzovať samotu. Nemalá hŕstka prežíva krízu vo vzťahu, cítia sa nepochopení, alebo odstrkovaní. Zákazníci si môžu vybrať na túlenie ktorékoľvek miesto v dome i jeho okolí, ale uprednostňujú najmä veľkú manželskú posteľ (zvedavci si ju môžu pozrieť v priloženom videu). Jackie si stanovila jasné hranice. Je prísne zakázané dotýkať sa časti tela, ktoré ukrýva spodná bielizeň. Jej obchod sa ujal tak prekvapivo dobre, že si musela pribrať „zamestnankyňu“, ďalšiu prítulnú osôbku Colleen.

Aj napriek prísnym pravidlám chodí Jackie denne množstvo e-mailov a telefonátov, ktoré jej prácu kritizujú a vulgárne jej nadávajú. Nájdu sa aj takí, ktorí zastávajú názor, že je horšia ako „ľahká žena“, pretože túlenie je intímnejšie ako sex. Doslova jej je vyčítané, že speňažila lásku. Ona sa však skôr prikláňa k tomu, že dnes už má sexu každý dosť, nie je moderný a ľudia sú ním presýtený. Tečie doslova z každej strany. Ona chcela ukázať niečo celkom iné, ľudskejšie a čisté. Pokiaľ to niekto odcudzuje, možno je to práve on, komu chýba priateľský dotyk. Urobte si vlastný názor. Je ťažké súdiť, no za originalitu, ktorou sa tejto žene podarilo presadiť, klobúk dolu. Klienti opisujú jej služby ako niečo neskutočne magické, meditatívne a dobrosrdečné. Aj keď nie sú dovolené sexuálne dotyky, nik nezabráni sexuálnemu vzrušeniu. Jackie priznáva, že sa to občas stane, ale je to celkom prirodzené, a teda v poriadku. Táto profesionálka má i takých “návštevníkov”, ktorí si okrem objatia žiadajú i to, aby im čítala. Jeden z jej klientov povedal, že sa po stretnutí s ňou cíti ešte niekoľko dní úplne fit a duševne vyrovnaný. Iste sa nebude nik prieť, keď budeme tvrdiť, že objatie je ten najsladší liek.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=px34mZsK6PQ’]

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Zdroj: dailymail.co.uk

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply