Home / Nezaradené / Ženám pri cúvaní pomôžu cúvacie kamery

Ženám pri cúvaní pomôžu cúvacie kamery

V západnej vyspelej spoločnosti to nie je nič nezvyčajné, že žena má možnosť riadiť automobil. Možno neviete, ale nie je to výhradne právo každej ženy a svete. Ženy v Spojených arabských emirátoch o toto právo bojujú posledných niekoľko rokov. Intenzívnejšie sú výzvy aktivistov vláde najmä posledné dva roky. Možno si to my neuvedomujeme, ale história žien za volantom nie je ani u nás tak dlhá a pritom miestami až temná, v súvislosti s chybami, ktoré za volantom robia. Možno aj práve preto, že v minulosti neexistovali auto kamery. Ženám tiež nie príliš pomáhajú rozličné vtipy na margo ich parkovania, pomalej rýchlosti či zrkadiel, ktoré slúžia občas aj na kontrolu make-upu. A možno sa skutočne nejednej žene podarilo to, čo uvidíme na nasledujúcom videu.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=XzPI70CQ8zU’]

Podotýkame však, že to nie je problémom len žien. O mužoch, ktorí nevedia správne zaparkovať sa však až tak otvorene nevraví, predsa len by to poškvrnilo ich silné ego. Napriek tomu sa však dnes zameriame na pomoc ženám, ktoré si chcú zachovať svoju hrdosť a zaparkovať ako ozajstné dámy. Ako na to? Odpoveď je jednoduchá: cúvacie kamery! Možno sa vám na prvý pohľad zdá toto riešenie ako príliš veľké uľahčenie situácie a neriešenie problému, ale v skutočnosti sa niet za čo hanbiť a verte, že ich používajú aj mnohí sebavedomí muži! Kdekoľvek na cestách, ako aj na miestach, kde je slabšia viditeľnosť je táto poistka len pozitívom vo vašom aute a nemáte sa za ňu prečo hanbiť. Radšej dvojnásobná bezpečnosť, ako nabúrané auto a problémy s nahnevaným vodičom, do ktorého „ťuknete“.

Kamery sú teraz veľmi obľúbené aj z iného dôvodu. Ak patríte medzi tých, ktorí radu vedia, kde sa nachádza ich polovička, kým vy sa doma staráte o dieťa, je tu niečo, čo tu v minulosti nebolo: špionážne kamery. Vraj prehnaný príklad, ako ich využiť? Uznávame, že áno. Ale pre podnikateľa, ktorý chce mať pod kontrolou svojho obchodného zástupcu, ktorý si má plniť svoje povinnosti zodpovedne, je to priam výborná investícia. Na trhu sú rôzne veľkosti a možnosti týchto kamier. Ako geniálny vtip pre vás bude zaujímavá kamera v kľúčenke. Prekvapíte tak svojich priateľov inkognito. Ak im pustíte záznam z toho, čo ste nenápadne nahrali, o zábavu na oslave či párty máte postaranú. Ak by hrozilo, že niekoho môžete uraziť, pripravte pre nich ešte jedno prekvapenie: originálne pracky na opasok, ktorými spríjemníte zábavný večer či oslavu. Dokonalé prekvapenie a nikto nič netušil!

Ešte nenápadnejšia je kamera v pere, ktorú si nevšimnú ani muži, ktorí na parkovisku zle zaparkovali a vy ich takto jednoducho môžete pristihnúť pri čine! Pamäť tohto „prístroja“ je aj 4 GB, čo vám zaručí množstvo takýchto dôkazov len vďaka tomu, že vy budete o krok vpred. Tak, milé dámy, smelo do nového života, využite naše rady a zapíšte sa do dejín tých, ktoré vyhrali nad hlúpymi vtipmi na margo žien za volantom.

Ak máte chuť, tak pre inšpiráciu si môžete pozrieť celý sortiment produktov, ktorý ponúka coolový e-shop www.cool-mania.eu

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR

Foto: freedigitalphotos.net

Leave a Reply