Home / Blog / PR články / Ako zatraktívniť hotel, penzión či ďalšie rekreačné zariadenie?

Ako zatraktívniť hotel, penzión či ďalšie rekreačné zariadenie?

Pridať k existujúcim lákadlám niečo nové nemusí byť vôbec zložité. Švédsky minigolf je toho jasným dôkazom.

Mnohé hotely, penzióny či ďalšie rekreačné zariadenia neraz trpia nedostatkom voľnočasových aktivít. Minigolf je skvelým riešením takejto situácie, pretože táto hra je mimoriadne obľúbená naprieč všetkými vekovými kategóriami. Minigolf si zahrajú rovnako deti ako aj seniori. Táto hra vôbec nie je fyzicky náročná. Stačí odhodlanie a trochu šťastia. Zábavu si tak užije celá rodina.

Švédsky minigolf je mimoriadne zaujímavý aj z podnikateľského hľadiska. Návratnosť investície je veľmi rýchla.  Švédsky minigolf od spoločnosti City Golf Europe nie je vôbec drahý, ľahko sa inštaluje a náklady na údržbu ihriska sú nízke. Golfové ihrisko môžete umiestniť do exteriéru – pokiaľ však máte záujem o rýchlejší návrat vloženého kapitálu, nie je problém inštalovať švédsky golf aj v interiéroch.

City Golf Europe je švédska firma, ktorá sa venuje navrhovaniu a výstavbe minigolfových ihrísk už viac ako 50 rokov. Za spoločnosťou City Golf Europe tak stoja obrovské skúsenosti a tisícky zrealizovaných projektov.

Možnosti realizácie minigolfových ihrísk sú naozaj rôzne. Záleží na vašich možnostiach, priestoroch a podnikateľských plánoch. Pokojne môžete začať v malom – iba s niekoľkými jamkami a následne ihrisko rozširovať.

Medzi ľuďmi je veľmi obľúbený tzv. adventure golf – teda minigolf, ktorý kombinuje klasickú hru s rôznymi tvorivými nápadmi. Bežný minigolf totiž nemusí byť zaujímavý pre každého. Adventure golf pridáva do tohto zvyčajne pokojného športu trochu potrebného korenia. Adventure golf vytvára jedinečné prostredie, ktoré stojí niekde v strede medzi záhradou a zábavným parkom.

Zaujal vás švédsky minigolf? Rozmýšľate, že využijete túto hru na podnikateľské účely? Overte si návratnosť investície. Praktickú kalkulačku nájdete na webe Svedsky-minigolf.sk.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: svedsky-minigolf.sk

Leave a Reply