Home / Blog / PR články / Neznáme číslo? Vďaka Vám už nebude!

Neznáme číslo? Vďaka Vám už nebude!

logo09xy.sk je nový portál, ktorý sa venuje získavaniu informácií o neznámych číslach. Každému z nás asi sem-tam zazvoní nejaké to číslo mimo zoznamu. Občas možno otravuje, vyrušuje a my by sme si naň radi detailnejšie posvietili. Prispejte aj vy Vašimi skúsenosťami, doplňte informácie a pomôžte pri odhaľovaní neznámych čísel. I Vám sa zaiste hodí podobná službička. Prioritnou úlohou portálu je nájsť spôsob, ako ľahšie identifikovať dosiaľ neidentifikované osoby na druhej strane linky.

Od čias, keď sa na trhu objavil prvý prenosný telefón, ubehlo už niekoľko rokov, počas ktorých sme si zvykli na komfort, ktorý nám ponúka. Nosíme ho so sebou takpovediac všade. Ak potrebujeme niekomu zavolať, stačí si zvoliť kontakt v telefónnom zozname, alebo vyťukať číslo a sme v spojení z ktoréhokoľvek miesta, ktoré je pokryté signálom. Jednoduché a rýchle. Nikto nikomu nebráni, aby volal tam či onam. Toto je ale dvojsečná „zbraň“. Výhoda sa môže razom zmeniť na nevýhodu. Najmä, keď sa niekto rozhodne komfortné telefonovanie zneužiť.

mobile-phone-4-504814-m

Obrovským plusom mobilných telefónov je i to, že ak Vám niekto volal v čase, keď ste nemohli hovor prebrať, alebo ste si jednoducho odskočili, na displeji sa Vám objaví zmeškaný hovor” a vy viete, že Vás niekto potreboval. Je to celkom bežná situácia, pretože nie vždy sa Vám podarí mať telefón po ruke. Ak hovor zmeškáte, nič sa nedeje. Zavoláte naspäť. Pokiaľ však na telefóne uvidíte neznáme číslo”, zaváhate. „Zavolám, nezavolám?“ V dnešnej dobe je príliš veľa podnikavých ľudí, ktorí sa snažia nalákať na rôzne ponuky, alebo celkom obyčajne obalamutiť. Z časového i ekonomického hľadiska sa dá rozhodne hovoriť o úspore. Minúta stojí bagateľ a za ten čas sa dá toho veľa stihnúť, presvedčiť, ponúknuť, oklamať. Ten na druhej strane nemusí nikam cestovať a nestráca čas. Jednoducho Vám zavolá aj z druhého konca krajiny a dohodne sa s Vami. Nie každý je však naklonený takýmto telefonátom a nie vždy má čas, chuť či náladu. Často volajú aj také čísla, ktoré keď “zodvihnete”, nikto sa neozve. Občas Vám to môže pripadať ako z akčného filmu, niekedy Vás snáď i premkne strach.

call-339160-m

Informácia o čísle, ktoré nemáte uložené v kontaktoch, ale často Vás kontaktuje a vy neviete, za akým účelom, sa získava veľmi ťažko. A práve preto je tu portál 09xy.sk, ktorý má slúžiť všetkým, ktorí sa chcú dozvedieť o neznámom čísle viac. Prispieť môže každý, kto má s konkrétnymi neznámymi číslami skúsenosť.

Okrem toho nájdete na portáli aj sekciu, v ktorej sa nachádzajú prehľadne usporiadané sms priania. Podľa typu udalosti si môžete zvoliť najvhodnejšiu kategóriu. Zaujmite odkazom prostredníctvom neustále pridávaných sms správ, ktoré zaujmú dojemnosťou, ale aj humorom či úprimnosťou.

Tento portál je vytvorený pre Vás, ľudí, ktorí prichádzajú k telefonickému kontaktu neustále a o neznámych číslach chcú vedieť niečo viac. Keďže sa nenachádzame v príbehu renovovaného fantastického filmu, tak môžeme s určitosťou tvrdiť, že na druhej strane je vždy “človek”. Aký je a čo chce, zistíte možno aj vďaka skúsenostiam niekoho iného. Viete niečo, čo iní nevedia? Podeľte sa o to. Poďme na to! Pátrajme po identite a zatočme s neserióznosťou.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: 09xy.sk, sxc.hu

Leave a Reply