Home / Blog / PR články / Keď to leto roztočí

Keď to leto roztočí

Raz je hore a raz zase dole, v jednom momente ohuruje extravaganciou a v inom zase tradičnou klasikou. Móda je ako nestála a neverná milenka. Je ťažké s ňou držať krok, pretože chvíľu sa s ňou veziete a cítite sa ako kráľ, no vzápätí nechápete, strácate sa a tápate. Možno je lepšie nechať sa viesť samým sebou a tým, v čom sa cítite pohodlne, čo Vám pristane. Pár celkom príjemných kúskov nám prináša i tohtoročná “horúca sezóna”. Keď to leto roztočí, tak s každou módou zatočí. Nech sa páči, inšpirujte sa tým, čo pre Vás pripravila letná sezóna 2014 a vyberte si z ponuky.

Nenútený štýl športovej elegancie

V prípade, že sa i v lete ukáže nejaký ten mráčik a slnko vyhlási krátky štrajk, tak  to môžu vyriešiť dámske džínsy, ktorým stále vládnu potlačené vzory, slim strih a dominantná inakosť. Džínsovina a koža sa pretlačili i do chutných krátkych bundičiek. Športová elegancia nechce opustiť trh. My určite proti tomu nič nemáme, pretože tento štýl je nenútený a zároveň cool. Cropped, a teda skrátená móda, zostáva TOP i túto sezónu, no práve sukne sa od nej pomaly odkláňajú. Toto leto platí „menej je viac“, a preto, dámy, neukážte hneď všetky svoje vnady, ale skryte ich pod dlhšie či väčšie sukne. Stačí iba kúsok, aby páni chceli vidieť viac. Nechajte pracovať ich fantáziu.

Leto = pestrosť

Tak by to malo byť, leto praje veselosti, zábave a jej prejavom, ktorými môžu byť aj žiarivé pastelové farby. Pokiaľ uprednostňujete hravosť farieb, tak táto sezóna Vám je vysoko naklonená. Atraktívne a štýlové dámske tričká v súčasnosti určite nie sú iba o diskrétnosti. Prevláda pestrosť vo všetkých svojich podobách. Ak by sme mali byť konkrétni, tak ku zelenej (smaragdovej), modrej, jemne ružovej a fialovej (žiarivej orchidei) pribudne aj žltá, ktorá sa pokladá túto sezónu za mimoriadne TOP.

Vzory a materiál

I v tomto roku nesmieme zabudnúť na naše stálice – kvetinové vzory. Proste ich milujeme a nemienime sa ich vzdať, zhodli sa návrhári. Rôznorodé podoby kvetinových kreácií môžete zameniť za kultovú geometriu. Menej či viac súmerné tvary sú taktiež hitom leta 2014. Zaručene sa oplatí spomenúť „nápisy“, ktoré opúšťajú kalné vody gýčovosti a začínajú sa pretláčať napríklad aj na dámske topy. Popredné módne značky sa nechali počuť, že absolútne trendy budú aj motívy džungle. V praxi to znamená „všetko, čo pripomína safari“. Koža dominovala už v sezóne jeseň/zima 2013, no svoje miesto si drží, v podobe drobných kožených kúskov, i na letnom oblečení. Okrem výstredného koženého dizajnu sa môžete odvážiť k ešte výstrednejšiemu priesvitnému materiálu podčiarknutému elegantným sexepílom.

Niečo pre pánov

Páni nič nepokazia „starými dobrými“ džínsami. V tejto oblasti sa za nadštandardne moderné považujú lesklé džínsy, ktoré pripomínajú navoskované sánky. Farebnosť a pestrosť napredujú i tu. Pokiaľ sa teda odvážite ísť do ulíc v žltých alebo zelených džínsoch, tak ste machri prvej triedy. “Letí” štíhly strih, ale aj maskáčový vzor džínsov. Dámy by iste nemali nič proti pánom „hore bez“, ktorí takto zaháňajú horúčavu, chytajú bronz a možno i trochu provokujú, no nie všade sa dá ísť takto. Kvalitné pánske tričká kúp tu. V chladnejšom počasí siahnite po pletenom svetri, džínsovej košeli alebo bunde, ale i po pestrom saku.

Aj vďaka móde sa stávame každý deň niekým iným, ale predsa zostáva stále tými istými. Toto leto neriešte ohľadom dizajnu nič vážne, pretože jeho nálepkou je jednoduchosť a bezstarostnosť.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: marcplus.sk

 

Leave a Reply