Home / Blog / PR články / Ready made – expresnosť a diskrétnosť

Ready made – expresnosť a diskrétnosť

Podnikanie so sebou prináša množstvo povinností, ktoré nie sú vždy iba príjemné. Napriek všetkému, v súčasnosti je oveľa jednoduchšie, ako tomu bolo v minulosti. Minimálne rozbeh a naštartovanie biznisu Vás už nebude stáť toľko nervov, času a financií. Pokiaľ Vám nič nehovorí ready made spoločnosti, alebo viete o tejto problematike málo, tak čítajte viac.

Založenie spoločnosti – ľahšie ako slovo „ďakujem“

Ak ste voľakedy podnikali, alebo si o začatí podnikania čo-to zisťovali, tak iste viete, že založenie spoločnosti je pomerne zložitý proces. Dnes však už nie ste na takéto starosti sami. Pokojne využite služby odborníkov, ktorí Vám pripravia všetko potrebné a vy už svoju firmu iba preberiete. Finálna suma Vás nevyjde na viac, ako keby ste si spoločnosť zakladali svojpomocne. Navyše, budete „oslobodený“ od nemilých ťahaníc po úradoch, vystávania v preplnených radoch a naťahovania sa s administratívnymi pracovníkmi. Lákavá ponuka, nie? Vychytení experti, ktorí takéto služby ponúkajú, Vám vedia zabezpečiť založenie spoločnosti nielen na Slovensku, ale aj v Česku, Maďarsku či Poľsku. Všetky dokumenty budú pripravené so 100% presnosťou, spoločnosť sa zaeviduje do Obchodného registra, má pridelené IČO, DIČ, ale aj IČ DPH. Nemusíte sa teda obávať, že sa na niečo zabudne. Celý proces sa pre Vás takto nielen zjednoduší, ale najmä urýchli. Firma, ktorú preberiete, nemá žiadne záväzky, ani pohľadávky, základné imanie je splatené v plnom rozsahu. Predstupuje pred Vás s čistým štítom. Všetko je pripravené na prevod už do 4 hodín.

Nečakajte, dajte pokyn k aktivite

Najmodernejšia spoločnosť na Slovensku Vám ponúka to najširšie portfóliu slovenských i zahraničných firiem. Môžete si zvoliť, či budete ready made platca DPH, alebo neplatca. V ponuke sú staršie, ale aj celkom nové s. r. o., a. s. alebo SE spoločnosti. Nevyčkávajte zbytočne na tu správnu príležitosť. Tá je tu práve teraz. Ten, kto Vám garantuje expresnosť a diskrétnosť, nemôže nič pokaziť.

Štandardný nadštandard

Od profesionála, ktorý je na trhu už od roku 2008, môžete očakávať aj nadštandardné služby, ktoré on samotný pokladá za prirodzenú ústretovosť. Okrem ready made spoločnosti Vám vie ponúknuť aj založenie virtuálneho sídla s lukratívnou adresou, vedenie účtovníctva a pod. Výhodným balíkom je tiež pomoc s výrobou pečiatok, loga a vizitiek. Bonusom je USB karta s Vašimi dokumentmi v elektronickej podobe. Samozrejmosťou je i to, že službu platíte až po jej realizácií, a teda nik od Vás nebude chcieť platbu vopred. Na Vaše podnikanie prostredníctvom s.r.o. budú dozerať zamestnanci advokátskej kancelárie, ako aj odborníci so zodpovedajúcim vzdelaním a praxou v obchodnom práve. Zveríte sa tak do rúk skutočným „majstrom“. Môžeme Vám zaručiť, že tento all inclusive sa naozaj oplatí.

Gróf z Beaconsfield raz povedal: „Tajomstvom úspechu v živote je byť pripravený na príležitosť, keď príde.“ Veríme, že Vašu príležitosť sme Vám ponúkli práve teraz a je iba na Vás, ako si s ňou poradíte. Prajeme veľa šťastia.

[plulz_social_like width=”350″ send=”false” font=”arial” action=”like” layout=”standard” faces=”false” ]

Text: PR článok

Foto: m2b.sk

Leave a Reply